Engelli rampası takıldı: EGO yolda kaldı

Engelli rampası takıldı: EGO yolda kaldı

Ankara Kızılay’da engelli bir vatandaşın EGO otobüsüne binmek istediği sırada otobüsün rampası arızalandı. Arızanın giderilmesini bekleyen vatandaşlar sıcak havada dakikalarca beklemek zorunda kaldı.

Sıcak havanın etkili olduğu bugünlerde EGO otobüsünün arızalanması vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu. EGO otobüsleri arızasında sıcak havanın etkisi göz aradı edilemezken EGO otobüslerinin bakımlarının daha sık yapılması önem arz ediyor. Rampaların genel olarak fazla kullanılmaması sebebiyle engelli vatandaşlar bu tür problemlerle sık sık karşı karşıya kalıyor.

ego1.jpg

Engelli vatandaşların en sık karşılaştığı problemler arasında olan engelli rampası arızalarının artması engelli vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Sıcak havanın insanları zorladığı şu günlerde duraklarda beklemek ayrı bir sorunken bu tür arızaların olması tartışmalara davetiye çıkarıyor.

ego3.jpg

Gazetemize konuşan işçi emeklisi Ferhat S. “Bu tür problemlerle genelde çokça karşılaşıyoruz. Hadi biz bir şekilde idare edebiliriz engelli bireyler ne yapsın? Özellikle engelli rampası arızaları çok oluyor. Bakımlarının daha özenli yapılması gerekiyor” dedi.

Mikail Karaman / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.