EGO duyurdu: 6 mahalleye yeni sefer!

EGO duyurdu: 6 mahalleye yeni sefer!

EGO Genel Müdürlüğü Çankaya’nın o mahallelerine yeni hat ekledi. 6 mahalleyi kapsayan yeni hat ile binlerce vatandaşın ulaşımda sorunu çözüldü.

EGO Genel Müdürlüğü 142 numaralı Çavuşlu, Yayla, Karahasanlı, Kömürcü, Evciler ve Tohumlar Mahallelerini kapsayan yeni hattın hizmete girdiği duyurdu. Bugün sefere başlayan hat ile binden fazla vatandaşa ulaşımda kolaylık sağlandı.

273022.jpg

BİNDEN FAZLA VATANDAŞA ULAŞIMDA KOLAYLIK

EGO Genel Müdürlüğü, “02.01.2024 Salı günü itibari ile 142 Çavuşlu-Yayla-Karahasanlı-Kömürcü-Evciler-Tohumlar hattı ulaşım hizmeti vermeye başlayacaktır” diyerek yaptığı duyuruda adı geçen mahallelerde hafta içi sabah saat 7’de Gölbaşı’ndan, hafta sonu ise sabah saat 8’de Çavuşlu ve akşam saat 18’de Gölbaşı’ndan hareket edecek hattın sefere başladığını bildirdi.

ego-003.jpg

TOHUMLAR MAHALLESİ YENİ HATTA

Binden fazla vatandaşa ulaşımda kolaylık sağlayacak 142 numaralı Çavuşlu-Yayla-Karahasanlı-Kömürcü-Evciler-Tohumlar hattının güzergahı ise şu şekilde açıklandı: Gölbaşı Hareket Noktası-35.Cadde-319.Sokak-Sahil Caddesi-Şehit Ali Gaffar Okan Caddesi-Konya Yolu-Ankara Bala Yolu-Çavuşlu Mahallesi-Yayla Mahallesi-Karahasanlı Mahallesi-Kömürcü Mahallesi-Evciler Mahallesi-Tohumlar Mahallesi-Ankara Bala Yolu-Konya Yolu -Sahil Caddesi-Şehit Ali Gaffar Okan Caddesi-319.Sokak -35.Cadde-Gölbaşı Hareket Noktası. Yapılan duyuruda düşülen bilgi notunda ise öncesinde 180 numaralı hatta dahil olan Tohumlar Mahallesinin buradan çıkarılarak 142 numaralı hatta eklendiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.