Dünya gündemine oturan Yusuf Dikeç hakkında bilinmeyenler! İşte Dikeç’in özel hayatı…

Dünya gündemine oturan Yusuf Dikeç hakkında bilinmeyenler! İşte Dikeç’in özel hayatı…

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda 10 metre havalı tabanca kategorisinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç-Şevval İlayda Tarhan ikilisi, tarih yazdı. Özellikle ekipmansız atış yapan Dikeç, dünya gündemine oturdu ve özel yaşamı merak konusu oldu.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç-Şevval İlayda Tarhan ikilisi, Türk spor tarihine bir ilki yaşattı.

YUSUF DİKEÇ KİMDİR?

Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan ikilisi, bu başarılarıyla atıcılık branşındaki ilk madalyayı Türkiye’ye kazandırmış oldu.

YUSUF DİKEÇ KİMDİR?

DÜNYA YUSUF DİKEÇ’İ KONUŞUYOR!

Yusuf Dikeç'in atış sırasında ekipman kullanmaması ve elleri cebinde rahat duruşu dünya çapında geniş yankı uyandırdı.

Sosyal medyada birçok yabancı kullanıcı, Milli atıcı Yusuf Dikeç ve rakibi Damir Mikec'in fotoğraflarını yan yana getirerek paylaşım yaptı.

YUSUF DİKEÇ KİMDİR?

Öte yandan, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş olarak mesleğini icra eden Yusuf Dikeç’in özel hayatı da merak konusu oldu. Peki, Yusuf Dikeç kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte, Yusuf Dikeç’in özel yaşamı.

YUSUF DİKEÇ KİMDİR?

YUSUF DİKEÇ KİMDİR?

Yusuf Dikeç, 1 Ocak 1973'te Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde doğan bir Türk atıcılık sporcusudur. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş olarak görev yapmaktadır. Tabanca kategorilerinde yarışan Dikeç, Jandarma Gücü Spor Kulübü'nde spor kariyerini sürdürmektedir.

Olimpik kariyerinde, 2012 ve 2016 Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil etmiştir. 2013 Akdeniz Oyunları'nda bir altın ve bir gümüş madalya kazanmıştır. 2016 Olimpiyatları'nda 50 metre tabanca kategorisinde 22. sırada yer almıştır.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.