CHP’li aday adayından Mamak için iddialı çıkış: Ayırt etmeden hizmet edeceğiz

CHP’li aday adayından Mamak için iddialı çıkış: Ayırt etmeden hizmet edeceğiz

CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı Selahattin Emre, Mamak için hazır olduklarını belirtti. Emre, “Mamak’ın eksiklerini biliyoruz. Ayrım yapmadan hizmet edeceğiz. Hayata geçirdiğimiz projeler ile Mamak’ı daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi.

Yaklaşan yerel seçimler ile azalan zaman içinde aday adayları tanıtımlarına hız verdi. Gazetemize yaptığı özel açıklamalar ile projelerini anlatan CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı Selahattin Emre, hayata geçirecekleri projeler ile Mamak’ta Mamaklılık bilincini oluşturacaklarını vurguladı. Başkan Emre, “Mamak’ın eksiklerini biliyoruz. Ayrım yapmadan hizmet edeceğiz. Hayata geçirdiğimiz projeler ile Mamak’ı daha güzel yarınlara taşıyacağız. Hemşeri evleri kurarak derneklere vereceğiz. Hemşerilerimiz memleketlerinin öz kültürünü belediyemizin sağladığı imkanlarla yaşatacak. Mamak’ta bir Kırşehirliler evi, bir Çorumlular bir Kırıkkaleliler evi olacak dedi. Emre ayrıca, “Mamak'ta esnaflarımız zor durumda esnafımız için belediye olarak iş hanları açacağız. Kadın ve gençlerimize meslek edinme kursu açarak onları istihdama katacağız” diyerek istihdama büyük destek olacaklarını söyledi.

mamak2.jpg

“İSTİHDAMA DESTEK OLACAĞIZ”

“Akdere Mahallesi'nde büyüdüm aslen Çorumluyum Mamak ve Mamak onlardan birisiyim Ankara üniversitesi hukuk fakültesini bitirip kısa bir süre Ağrı’da hakimlik yaptım. 33 yıldır da avukatlık yapıyorum” sözleri ile kendini tanıtan CHP Mamak Aday Adayı Selahattin Emre, “Ben Mamaklı olarak doğuşundan gelişimini kadar her safhasını biliyorum. Bu günlere gelmemde Mamak'ın çok katkısı oldu. Bu emeğin karşılığını vermek istiyorum. Mamak' ta en çok istihdama ihtiyaç var. Biz özellikle kadınlarımız başta olmak üzere hayata geçireceğimiz projeler ile istihdamı sağlayacağız. Mamak gerçekten çok ihmal edildi. Ankara'nın önemli merkez ilçelerinde birisi olmasına rağmen Mamak a ait bir sanayi sitemiz yok. Biz özellikle Mamak’ta sanayi siteleri kurarak buraya istihdamı kuracağız. Gökçeyurt, Kızılcaköy ve Ortaköyü kapsayan mahallelerimizden küçük sanayi yerleşkeleri kuracağız eskiden bu mahallelerimizde istihdam sağlayan fabrikalarımız vardı. Mamak'ta esnaflarımız zor durumda esnafımız için belediye olarak iş hanları açacağız ve esnafımıza uygun fiyatlarda kiralayarak onları iş yeri sahibi yapacağız. Kadın ve gençlerimizi meslek edindirme kurslar açacağız. Hayata geçirdiğimiz projeler ile kadınlarımızı ve gençlerimizi istihdama dahil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

mamak1.jpg

“AYRIM YAPMAYACAĞIZ”

Emre, “Ben 64 yıldır Mamak’ta yaşıyorum ve Mamak'ın her kesiminden her mahallesinden oy alabileceğime inanıyorum. Tek tek her mahallemizde karşılığımız var. Mamak halkı beni tanır bende Mamaklıları seçim kazanıldığında yakamızda sadece Türk Bayrağı olacak hiçbir mahallemizi diğerinden ayırt etmeyeceğiz. Ayrım yapmadan bütüncü bir bakışla yöneteceğiz” dedi.

mamak3.jpg

“DOĞAL GÜZELLİLER KORUNACAK”

“Hatip çayı ve Kıbrıs Kanyonu revize edilip düzenlenecek vatandaşların hizmetine açacağız” sözleri ile devam eden Emre, “Yıllardır bitmeyen projeleri bitirip Mamaklıların hizmetine açacağız. Çocuklar için kreşler ve kütüphaneler açacağız. Açtığımız kreş ve anaokulları sayesinde kadınlarımız istihdama dahil olacak ve aile ekonomisine katkıda bulunacak. Biz Anaokulu ve ilkokuldaki öğrencilerimize bir öğün yemek vereceğiz. Başarılı öğrencilerimizi destekleyerek onlara burs vereceğiz. Öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapacağız. Sağlık taramaları yapacağız. Biz Mamak’ta Mamaklılık bilincini sağlayacağız. Sokak hayvanları için sağlıklı bakım evleri ve hayvan hastaneleri kuracağız. Hem hayvanlarımızı hem insanlarımızı koruyarak. Bu soru ada çözüm bulacağız” şeklinde konuştu.

mamak4.jpg

“TEK KRİTER LİYAKAT”

CHP Mamak Aday Adayı Selahattin Emre son olarak çalışma hayatında liyakata dikkat çekerek konuşmalarını şu şekilde tamamladı, “Biz belediyeyi kazandığımızda Liyakat sahibi işin ehli kadrolar ile vatandaşlara hizmet edeceğiz. Hiçbir şekilde bir işimizi ya da memurumuzu işinden ekmeğinden etmeyeceğiz. Liyakat sahibi işine sağdık çalışanların hepsi işlerine devam edecek. Bizim için önemli olan liyakat işin ehli olması. Hiçbir proje yarım kalmayacak vatandaşların hayrına olan bütün projeler tamamlanacak. Mahallemize aile yaşam merkezleri kurarak sağlık ocakları, yaşlı bakım evleri, spor alanları, kadın lokalleri ve diğer tesislerde oluşan aile yaşam merkezleri kuracağız. Mamak'ta Çorum evi, Kırşehir evi, Kırıkkale evi ve Çankırı evleri gibi konaklar açarak buraları dernekleri izin hizmetine vereceğiz ve hemşerilerimiz memleketlerinin öz kültürünü belediyemizin sağladığı imkanlarla yaşatacak.”

Kaynak:Faruk Gökyurt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.