Bulut: 'Önceliğimiz temizlik'

Bulut: 'Önceliğimiz temizlik'

Selanik 2 Caddesi’nde bulunan Hot Döner İşletme Müdürü Kudret Bulut, “Bu işte temizlik ve güvenilir gıda en önemli konulardır” dedi.

Kızılay Selanik 2 Caddesi’nde bulunan ‘Hot Döner’ usulüne göre yapılmış özel soslu döneri ile misafirlerini bekliyor. İşletme müdürü Kudret Bulut ise kendileri için en önemli konuların temizlik ve güvenilir gıda olduğunu belirterek, “Gün içerisinde 1-2 saat aralıklarla her yer temizlenir ayrıca şüphe duyduğumuz hiçbir gıdayı misafirlerimize sunmayız” diyor.

HER ŞEYİN BAŞI TEMİZLİK

dsc_0362-001.jpg

Bulut, işletme olarak temizliğe çok önem verdiklerini söylerken, “Kendim yıllarca devlet dairelerinde görev yaptım oradan aldığım bir terbiye var ve aynısını burada uyguluyorum. Bir iş yeri içeri girdiğinizde yerlerinden, lavabolarından belli olur 1-2 saat de bir mutlaka her yer temizlenir ve sürekli kendim kontrol ederim. Ayrıca serviste çalışan arkadaşlarımız asla eldivensiz yiyeceklere müdahale etmezler bu konular bizim olmazsa olmazımızdır” dedi. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını da belirten Bulut, “Müşterilerimizi en memnun şekilde karşılamak bizim için önemli. Bugüne dek her konuda olumlu dönüşler aldık burası nezih ve temiz bir mekân dendi Böyle de devam edecek” dedi.

GÜVENİLİR GIDA

Son günlerdeki hileli gıdalar konusuna da dikkat çeken Bulut, “Asla ve asla tanınmamış, şüpheli gıda buraya giremez. Ürünlerimiz ülke çapında tanınmış markalardan gelir. Alınan her ürünü kendim kontrol ederim ve şüphe duyduğumuz hiçbir şeyi misafirlerimize sunmayız. Mutlaka kendimiz ürünlerimizi tadarız ve kalitesini kontrol ederiz. Bizim onayımızdan geçerse servise sunulur” dedi.
Kendileri için helal gıda damgasının da çok önemli olduğunu belirten Bulut, “Helal gıda damgası bulunan ürünleri tercih ediyoruz. Bu durumda bizim için önemli çünkü vatandaş bize inanıp yemek yiyor onun sorumluluğu bizim üzerimizde” diye konuştu. 

USTALARIMIZA GÜVENİYORUZ

dsc_0355.jpg

Bulut, ustalarının deneyimli olduğunu ve ellerinin lezzetine güvendiklerini belirterek, “Burada 2 usta ve bir kalfa çalışıyor işlerini de en iyi şekilde yaptıklarından şüphem yok. 2 ustamda deneyimli ve ellerinin lezzeti gayet güzel. Hatay usulü soslu döneri usulüne uygun şekilde yapıyorlar. Müşterilimiz en çok dönerin üzerinde birde kaşar eklenince en beğendikleri menü oluyor. Çalışanlarımız da ise güler yüz çok önemlidir. Bir yere girdiğinizde yüzünüze gülümsenmezse iştahınız kaçar zevk almazsınız. Sağolsun arkadaşlar burada severek çalışıyor ve her gelene mutlaka güler yüzü eksik etmiyorlar. ” dedi.

ÇAYLAR BİZDEN

Yemek ve tatlı servislerinin yanında çay ikramlarının olduğunu söyleyen Bulut, ‘‘Ayrıca Kızılay gibi bir yerde ikram harici çay satışımızda 1 TL misafirlerimiz buraya çay içmeye de gelebilirler. Öğrenci arkadaşlara her zaman burada ders çalışabilirsiniz yemeklerinizi yedikten sonra çaylarınız bizden diyorum. Ayrıca paket servislerin içerisine de küçük bir tatlı ikramımız oluyor. Sabah 08:30’da dükkânımız açılır gece 00:00’ a kadar hizmet veririz.’’

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.