Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizisinin devamı gelecek mi? 2. Sezon ne zaman?

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizisinin devamı gelecek mi? 2. Sezon ne zaman?

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? isimli Netflix dizisi geçtiğimiz hafta yayına girdi ve büyük ilgi gördü. Peki, ‘Biz kimden kaçıyorduk anne’ dizisinin 2. sezonu gelecek mi? detaylar haberimizde.

Melisa Sözen'in başrolünde oynadığı gündem olan dizi tüm dünyada beğeni toplarken, 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?' dizisinin ikinci sezonunun olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?' adlı dizinin ikinci sezonunun olup olmadığı hakkında açıklama geldi mi? devamı haberimizde…

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?

KISA SÜREDE BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Melisa Sözen, Birand Tunca, Musa Uzunlar, Deniz Karaoğlu, Buçe Buse Kahraman, Hakan Boyav gibi isimlerin yer aldığı dizi Perihan Mağden’in Haziran 2007'de yayımlanan aynı adlı romandan uyarlama. Senaryosunun Ertan Kurtulan tarafından yapılan yapım kısa sürede büyük ilgi gördü. Dizide sadece otellerde kalarak ve kaçarak yaşamak zorunda olan anne kızın karşılaştığı zorluklarla mücadeleleri ve geçmişin sır perdesi aralanarak anlatılıyor.

2. SEZON GELECEK Mİ?

Netflix ölçümlerinde, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizisi yayınlandığı ilk üç günde 19 milyon 410 bin saat izlenmeyle ‘Dili İngilizce Olmayan Diziler’ listesinde üçüncü sıradan giriş yaptı.

İlgi gören yapım 33 ülkede de ‘Top 10’ listesinde yer alırken ilk üç günlük izlenme oranlarında Netflix’in yerli dizilerinde en iyi çıkışı yapan dizisi oldu.
Toplam 7 bölümü yayımlanan ve sosyal medyada da adından söz ettiren dizinin ikinci sezonu olup olmayacağı araştırılıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 1441 Productions’ın patronu İrfan Şahin konuyla ilgili “Şimdilik 2. sezon için bir planımız yok” açıklamalarını yaptı. Yapım patronunun diziyi bir sezon olarak planladığı ifade edildi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.