Benzersiz model geliyor: Vivo X Flip

Benzersiz model geliyor: Vivo X Flip

Vivo X Flip modelinin özellikleri netleşiyor. Vivo'nun ilk enine katlanabilir modeli olması beklenen Vivo X Flip, Google Play sertifikasını almaya hak kazandı. Katlanabilir modelin detayları haberimizde.

Yarışın üst düzey olduğu akıllı telefon dünyasının yükselen isimlerinden Vivo, sektörün son trendi olan katlanabilir modeller için çalışmalara başladı. Geçmişte önemli kaynaklar, kapaklı olan Vivo X Flip modeli hakkında detayları ortaya çıkarmıştı. Bugün ise model, Google Play sertifikası almaya hak kazandı. Katlanabilir telefonun özellikleri bir kez daha gündeme geldi.

vivo kemara özellikleri

VİVO X FLİP, 50 MEGAPİKSEL KAMERAYLA GELİYOR

Son gelişmelerle birlikte Google Play sertifikasında yer alan bilgilere göre önümüzdeki günlerde sahne alması beklenen katlamalı akıllı telefon, Snapdragon 8+ Gen 1 meydana çıkacak. 128 GB depolama alanına sahip olan cihazın 12 GB RAM ile yoğun ilgi göreceği tahmin ediliyor.

Cihazın ön panelinde ise 120Hz yenileme hızına sahip 6.8 inç FHD+ çözünürlüğe sahip bir ekran konumlandırılacak. İkili bir kamera dizilimine sahip cihazda 50 Megapiksel Sony IMX866 ana kamera bulunuyor. Ek olarak 12 Megapiksellik IMX663 ultra geniş sensör eşlik ediyor. Kameralar, vivo cihazlarda görmeye alışık olduğumuz Zeiss markasını taşıyacak.
Vivo X Flip, 4.400mAh bataryaya sahip olacak. Cihaz, 44W hızlı şarjı desteğine sahip. Ek olarak cihazda güç düğmesine yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucunun olması bekleniyor. Şirket, katlanabilir akıllı telefon piyasasına bir model daha kazandırmak istiyor.

vivo özellikleri

Vivo X Flip modeli geçtiğimiz günlerde V2256A model numarasıyla Geekbench veri tabanında ortaya çıktı. Cihaz, yapılan tek çekirdekli testlerden 1.682, çok çekirdekli testlerden ise 4 bin 338 puan almayı başardı. Orada listelenen özelliklerin de aynı olmasıyla cihazın donanımı şekillendi.

Sedat Osman Koç / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.