Belediye topluyor birileri bırakıyor

Belediye topluyor birileri bırakıyor

Keçiören’de sokak köpeklerinin saldırdığı 10 yaşındaki Tunahan Yılmaz'ın tedavisi sürerken, Mahalle Muhtarı Resul Kapusuz’dan çok çarpıcı bir açıklama geldi. Gazetemize konuşan Muhtar Kapusuz, “Köpekleri belediye topluyor birileri tekrar bırakıyor” dedi.

Başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan ve yoğun bakıma kaldırılan 4. sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Başıboş sokak köpeği saldırı hakkında gazetemize açıklamalar yapan Kafkas Mahallesi Muhtarı Resul Kapusuz, sokak köpekleri ile ilgili yeni bir yasa çıkmadan benzer durumların yaşanacağını belirtti. Muhtar Kapusuz, şikayetler üzerine belediyelerin köpekleri topladığını ancak daha sonra birileri tarafından bölgeye köpek bırakıldığını söyledi.

s1.jpg

SON DÖNEMDE ARTTI: YASA ÇIKMALI

2-3 senedir özellikle Keçiören, Bağlum çevresinde başıboş sokak köpeklerinin arttığına dikkat çeken Kapusuz, “Defalarca belediyeyi aradık. Hem Büyükşehir hem Keçiören Belediye ekipleri gelip köpekleri topluyor. Çevre köylerden birçok sahipsiz köpeğin bu bölgeye geldiğini biliyorum. Aç olan bu hayvanlar her an herkese saldırabilir. Yasa bekliyoruz. Bu yasa gelmeden sorun düzelmez. Cumhurbaşkanımızdan talep ediyoruz. Bir an önce bu yasa gelmeli” dedi.

s2.jpg

BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİLGİLENDİRDİ: DURUM İYİYE GİDİYOR

Başıboş köpekler tarafından saldırıya uğrayan Tunahan Yılmaz’ın ailesine ulaştıklarını belirten Kapusuz, “Keçiören Belediye Başkanımız Turgut Altınok durumla yakından ilgileniyor. Biz de kendisiyle görüştük ve yaralanan çocuğumuz hakkında bilgi aldık. Durumunun stabil olduğu ve iyiye gittiği bilgisi bizimle paylaşıldı. Sokak köpekleri dün yine toplatıldı, bugün çalışmalar sürüyor. Yaralanan çocuğumuzun bir an önce sağlığına kavuşması en büyük temennimiz” ifadelerinde bulundu.

s5.jpg

BELEDİYE TOPLUYOR BİRİLERİ TEKRAR BIRAKIYOR

2-3 senedir özellikle Keçiören, Bağlum çevresinde başıboş sokak köpeklerinin arttığına dikkat çeken Kapusuz, “Defalarca belediyeyi aradık. Hem Büyükşehir hem Keçiören Belediye ekipleri gelip köpekleri topluyor. Çevre köylerden birçok sahipsiz köpeğin bu bölgeye geldiğini biliyorum. Aç olan bu hayvanlar her an herkese saldırabilir. Ben açıkçası yasa bekliyorum. Bu yasa gelmeden sorun düzelmez. Cumhurbaşkanımızdan talep ediyoruz. Bir an önce bu yasa gelmeli” diyerek cümlelerini noktaladı.

Kaynak:Mikail Karaman / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum