Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Bedriye Kılıç'ın eşinden şüpheli davranışlar

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Bedriye Kılıç'ın eşinden şüpheli davranışlar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Oktay Bey ve Sona Hanım, kaybolan kızları Bedriye Kılıç’ı aramaya geldi. Bedriye'nin eşi Tayfur'dan şüphelenilen kayıpta cinayet iddiaları gündeme geldi. Bedriye'nin eşi Tayfur sorulara şüpheli cevaplar verdi.

Hafta içi her sabah ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına başvuran Oktay ve Sona çifti, şüpheli bir şekilde kaybolan kızları Bedriye Kılıç’ı aramak için stüdyoya geldi. Köylüler dahil herkes Bedriye Kılıç’ın eşi Tayfur'dan şüpheleniyor. Tayfur'un canlı yayındaki şüpheli davranışları dikkat çekti.

YAŞADIĞINA DAİR İZ YOK

Konya Akşehir’de ortadan şüpheli bir şekilde kaybolan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç hala bulunamadı. Eşinden şiddet gördüğü iddia edilen Bedriye Kılıç’ın öldürüldüğü iddiası üzerinde duruluyor. 6 Temmuz’da kiraz hasadının ardından eşiyle tartışan Bedriye Kılıç, daha sonra ortadan kayboldu. Köylülerin de eşinin o gün Bedriye’ye şiddet uyguladığı üzerine ifade vermesi, olayın seyrini değiştirdi.

Müge Anlı'da, Bedriye Kılıç kaybıyla ilgili önemli bir bilgiye ulaşıldı. Kılıç'ın iş arkadaşı Hakan Kabak, Tayfur'un eşi kaybolduktan 1 hafta sonra kendisini arayıp, “Bana 100 bin lira para çıktı. 60 bin lira ile araba aldım, 40 bin lira kaldı. Gel seni pavyona götüreyim” dediğini ve birlikte alkol aldıklarını dile getirdi.

haber-ic-002.jpg

İNTİHARA KALKIŞMIŞ

Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümünde eşi Tayfur Kılıç'ın şüpheli davranışları üzerinde duruldu. Programda hazırlanan videoda, Tayfur'un sorulara cevap olarak verdiği çelişkili ifadeler yer aldı. Tayfur Kılıç'ın, eşi Bedriye'nin kaybolmasından saatler sonra intihar ettiği ortaya çıktı.

Daha sonra Tayfur tüm köye, Bedriye'nin başka bir erkekle kaçtığını söylediği iddia edildi. Tayfur'un, Bedriye kaybolduktan sonra hiç arama girişiminde bulunmadığı ve intihara kalkıştığı öğrenildi. Tayfur'un çelişkili ifadeleri cinayet şüphesini arttırdı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.