Başkentliler tiyatroya doyacak

Başkentliler tiyatroya doyacak

Başkent Tiyatroları ekibi, Ekim ayının son 10 gününde tiyatro severlere keyifli seyirler yaşatacak. 20-29 Ekim tarihleri arasında Gençlik Parkı'nda toplam 11 oyun sahnelenecek. Oyunların iddialısı 'Tiryakigillerdeyiz' olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Tiyatroları ekibi, Ekim ayının son 10 gününde de tiyatro severlere keyifli seyirler yaşatacak. 20-29 Ekim tarihleri arasında toplam 11 oyun sahnelenecek. Gençlik Parkı Kültür Merkezi içindeki Tiyatro Salonu'nda yapılacak sahne gösterisi izleyicileri güldürürken düşündürecek.  

EN İDDİALISI: 'TİRYAKİGİLLERDEYİZ'

Başkent Tiyatroları oyuncularından İshak Tekgül'ün yazıp yönettiği 'Tiryakigillerdeyiz' adlı oyunun tiyatro severlerce büyük bir ilgi gördüğü öğrenildi. 5 kişilik orta direk bir aile içindeki bireylerin farklı farklı, bağımlılığa kadar varan alışkanlıklarının anlatıldığı 'Tiryakigillerdeyiz' adlı oyunda, sigara bağımlısı bir baba, temizlik hastası bir anne, dedikodu ve yemek bağımlısı bir babaanne, internet bağımlısı evin oğlu ve ilaç bağımlısı asosyal kızları ile dışarıdan aileye dahil olan, birbirinden değişik karakterlerin, bağımlılıklarından kurtulma çabaları, trajikomik bir şekilde sahneleniyor.

EKİM AYININ SON 10 GÜNÜ GÖSTERİMLER

20 Ekim Cuma: Kim Demiş Karanlık
21 Ekim Cumartesi: Kim Demiş Karanlık, Kitap Kurdu
22 Ekim Pazar: Kim Demiş Karanlık, Kitap Kurdu
26 Ekim Perşembe: Eyvah Kümeste Tilki Var
27 Ekim Cuma: Tiryakigillerdeyiz
28 Ekim Cumartesi: Tiryakigillerdeyiz, Eyvah Kümeste Tilki Var
29 Ekim Pazar: Tiryakigillerdeyiz, Eyvah Kümeste Tilki Var

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.