Ankara'ya yakışmayan görüntüler: Kale ve çevresi çöplüğe döndü

Ankara'ya yakışmayan görüntüler: Kale ve çevresi çöplüğe döndü

Ankara'nın en çok ziyaretçi alan noktalarından biri olan Ankara Kalesi ve çevresi bu kez kendisine yakışmayan görüntülerle gündemde. Kale etrafında çekilen görüntüler görenleri şok etti. Turistik mekan neredeyse çöplüğe dönüştü.

Ankara'nın en çok ziyaretçi alan noktalarından biri olan Ankara Kalesi ve çevresi bu kez kendisine yakışmayan görüntülerle gündeme geldi. Kale etrafında çekilen görüntüler görenleri şok etti. Turistik mekan neredeyse çöplüğe döndü. Görüntüler sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmeyi başardı.

Türkiye’nin başkenti Ankara’nın göz bebeği olarak bilinen Ankara Kalesi, ziyaretçilerin mutlaka görmek istediği noktalardan biri. Ankara Kalesi, şehrin ortasında bulunan konumuyla, ziyaretçilerine benzersiz bir manzara keyfi sunuyor.

haber-ic-002.jpg

ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

Ankara Kalesi'nde restorasyon çalışmaları devam ederken, evlerin tarihi dokusunun bozulmamasına da önem gösteriliyor. Yaz kış yerli ve yabancı turistleri ağırlayan Ankara Kalesi ve çevresi görenleri bu kez üzdü. Kale ve çevresindeki çöpler, mahalleden geçen vatandaşları rahatsız ediyor. Turistik alana giden yolda bulunan atıklar nedeniyle bölge adeta çöplüğe döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.