Ankara’da depremzedeler için 4’üncü Motosiklet Festivali organize edildi

Ankara’da depremzedeler için 4’üncü Motosiklet Festivali organize edildi

Ankara Motosiklet ve Kampçılık Spor Kulübü Derneği tarafından depremzedeler yararına düzenlenen 4. Ankara Motosiklet Festivali, Pursaklar Karaköy Mesire Alanı'nda gerçekleştirildi.

Etkinlik motosiklet dünyasının en renkli ve heyecan verici anlarına sahne oldu. Çeşitli illerden gelen motosiklet meraklıları verilen konserde ve düzenlenen küçük yarışmalarla eğlendi. Aileleriyle gelen motosiklet meraklıları düzenlenen yarışmaları heyecanla takip etti.

Gazetemize açıklamalarda bulunan BB Ajans yöneticisi ve 4. MotoFest organizatörü Ferhat Durmuş, ‘’ANMOKASK’ın 4. Kez düzenlediği bir etkinlik. İçeriğe değinecek olursak da kampçılık, motosiklet, konserler ve yardım etkinliklerimiz var. Festivalimize girmek için belirli bir ücret ödemek gerekiyor. Toplanan bilet paraları ise depremzede vatandaşlarımızın yararına kullanılacak’’ İfadelerinde bulundu.

5-organizator-ferhat-durmus-genel-foto.jpg

DOĞAL AFETLERDE ANMOKASK

Türkiye çapında arama kurtarma ile ilgili derneklerimiz var diyen Durmuş, ‘’Dernek üyeleri etkinliğe gelip PR çalışmalarını yapabiliyor. Ankara’daki ve Türkiye’deki motosiklet derneklerine ve kulüplerine mümkün olduğunca yer veriyoruz. Festivalimizi Ankara’dan ziyade tüm Türkiye’yi kucaklayan ama toplanma yeri olarak, kamp merkezi olarak Ankara’yı belirliyoruz. Yangınlar, seller ve depremler gibi afetlerde ANMOKASK maddi manevi yardımlarda bulunuyor. Arama kurtarma derneklerimize üye olan motor tutkunları bu çalışmalara katılabiliyor. Sahalarda birebir faaliyet gösterebiliyor. Kaza geçiren bir motorcuyu gruplardan paylaşarak en yakınında bulunan kişi acilen müdahale edebiliyor. Bu da bizim görünürde olmasa da çok büyük bir topluluk olduğumuzun göstergesi diyebilirim’’ diyerek AMNOKASK topluluğunun sosyal faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

2.jpg

FESTİVAL KUSURSUZDU

Festival süresince Pursaklar Karaköy Mesire Alanı, renkli çadırlar ve kamplarla dolup taştı. Kamp severler için özel düzenlenen kamp alanları gelen aileler doğayla iç içe unutulmaz bir deneyim yaşattı. Kampçılık ve motosiklet tutkunlarının buluşması ve verilen konserler ile festival coşkulu bir atmosfere büründü. Sadece kamplarla sınırlı kalmayan festival, aynı zamanda heyecan dolu konserler ve çeşitli etkinliklerle de renklendi. Müzik gruplarının sahne performanslarıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşadı.

Farklı bölgelerden gelen motosiklet kulüpleri de kendi stantlarını kurarak festivalde PR çalışmaları yaptı. Katılımcılar, çeşitli motosiklet modellerini inceleme ve deneme fırsatı buldular.

7.jpg

ANMOKASK, etkinlik boyunca güvenlik önlemlerine büyük önem vererek kazasız bir festivalin gerçekleşmesini sağladı. Tüm katılımcılardan etkinlik alanında ve etkinlik süresince festival kurallarına uymaları istendi. Bu sayede, hem katılımcılar hem de ziyaretçiler güvenli bir şekilde festivalin tadını çıkardılar. Basın için akreditasyon istenilen festivale sınırlı sayıda basın mensubu alındı. Katılımcılar, 3 gün boyunca süren etkinlikte hem doğayla iç içe güzel bir kamp deneyimi yaşadılar hem de motosikletlerin ve müziğin coşkusunu birlikte paylaşmanın keyfine vardılar.

Mikail Karaman/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.