Ankara Havuz Rehberi; Ankara’da Bulunan Yüzme Havuzları

Ankara Havuz Rehberi; Ankara’da Bulunan Yüzme Havuzları

Ankara havuz seçenekleri söz konusu olduğunda birçok seçenek ortaya çıkar. Başkent de bu noktada birçok seçenek sunar. Ankara havuz rehberi ile birbirinden güzel tesislerde keyifli anlar yaşamak için Gazete İlk Sayfa’nın yazısına göz atın.

Ankara havuz seçenekleri söz konusu olduğunda akla birçok farklı alternatif gelir. Türkiye'nin başkenti yüzme havuzları noktasında oldukça fazla seçenekler sunar. Başkentin sunduğu havuzların yerlerini ve özelliklerini inceleyerek sizlere rehberlik edeceğimiz bu yazıda, Ankara havuz fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilmeniz adına telefon bilgilerini de bulabilirsiniz. Ayrıca Aile havuzu Ankara alternatifleri ile ailecek keyifli vakit geçirebileceğiniz mekanlar hakkında da bilgi edinebilirsiniz.

HiltonSA kapalı yüzme havuzu

ANKARA HİLTONSA OTEL YÜZME HAVUZU

Merkezi konumuyla herkesi kendine hayran bırakan HiltonSA kapalı yüzme havuzu adeta tatildeymişsiniz gibi hissetmenizi sağlar. Ayrıca havuza ek olarak sunduğu sağlık kulübü hizmetleriyle şehrin koşuşturmacasına güzel bir mola verebilirsiniz.

Adres: Kavaklıdere, Tahran Cd. No:12, 06700 Çankaya/Ankara
Telefon: (0312) 455 00 00

etimesgut yüzme havuzu

ETİMESGUT YÜZME HAVUZU

Etimesgut Belediyesi’nin sağlıklı yaşam için verdiği hizmetlerden birisi de ilçenin dört bir yanındaki havuz ve fitness salonlarıdır. Ankara kapalı yüzme havuzu arayışındaysanız ve Etimesgut ilçesine yakın bir konumdaysanız bu yarı olimpik havuzu mutlaka denemelisiniz. Ayrıca Ankara aile havuzu arayanlar için de Cumartesi akşamları aile seansı şeklinde hizmet verdiğini belirtmek gerekir. Bu noktada Ankara askeri havuz seçeneği arayanlarında yine Etimesgut ilçesine gitmesi gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

Adres: İstasyon, Alparslan Türkeş Cd. No:29, 06790 Etimesgut/Ankara
Telefon: (0312) 244 92 04

Gölbaşı Rauf Denktaş Kapalı Yüzme Havuzu

GÖLBAŞI RAUF DENKTAŞ KAPALI YÜZME HAVUZU

Ankara Gölbaşı havuz arayışında olanlar içinse Rauf Denktaş Kapalı Yüzme Havuzu mükemmel bir seçenektir. Yarı olimpik yüzme havuzunun yanı sıra bünyesinde spor kompleksi bulunması da burayı eşsiz bir hale getirir. Ankara kapalı havuz fiyatları için siz de hemen Rauf Denktaş Kapalı Yüzme Havuzu ile iletişime geçebilirsiniz.

Adres: Şafak, 414. Sk., 06830 Gölbaşı/Ankara
Telefon: (0312) 485 54 85

incek aquapark yüzme havuzu

İNCEK AQUAPARK OLYMPİC PARK OTEL VE SPOR MERKEZİ

Ankara havuz aquapark seçeneklerini değerlendirmek isteyenler İncek Olympic Park Otel ve Spor Merkezi’ni gönül rahatlığıyla ziyaret edebilir. Ankara açık yüzme havuzları arasında yer alan bu mekan ile adeta tatile gitmişsiniz gibi şehrin gürültüsünden uzaklaşarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Adres: Kızılcaşar, Incek Blv No:5, 06830 Gölbaşı/Ankara
Telefon: (0312) 460 18 01

eryaman meriç yüzme havuzu

ERYAMAN MERİÇ YÜZME HAVUZU

Ankara Meriç havuz, Eryaman Aile Yaşam Merkezi binasının bitişiğinde yer almaktadır. Yaz aylarında hizmet veren havuzun yanında güneşlenme alanları, şezlonglar ve snack bar mevcut. Birçok farklı organizasyona da ev sahipliği yapan Meriç Yüzme havuzu, Ankara açık havuz seçenekleri arasındadır.

Adres: Yeşilova, 06790 Etimesgut/Ankara
Telefon: (0312) 282 00 30

Sheraton Otel Kapalı Yüzme Havuzu

SHERATON OTEL KAPALI YÜZME HAVUZU

Ankara kapalı havuz seçenekleri arasında kaybolanların mutlaka değerlendirmesi gereken yerlerden biri Sheraton Otel Kapalı Yüzme Havuzu’dur. Şehir merkezine yakın olmasından dolayı da sıklıkla tercih edilen Sheraton Yüzme Havuzu’nda güneşlenme terası da bulunmaktadır.

Adres: Kavaklıdere, Şht. Ömer Haluk Sipahioğlu Sk., 06700
Telefon: (0312) 457 60 00

Sincan Aile Yaşam Merkezi Yüzme Havuzu

SİNCAN AİLE YAŞAM MERKEZİ YÜZME HAVUZU

Kadın erkek ayrı hizmet veren Ankara havuzları arasında yer alan Sincan Aile Yaşam Merkezi Yüzme Havuzu, üyelik sistemiyle kullanılabilir. Ankara yüzme havuzu fiyatları çerçevesinde değerlendirildiğinde olgunca uygun fiyatlı olan tesis, gençlere özel indirimler de sunmaktadır.

Adres: Yunus Emre Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:14 Sincan
Telefon: (0312) 273 97 90

TOBB ETÜ Yüzme Havuzu

TOBB ETÜ YÜZME HAVUZU

Ankara olimpik havuz arayışında olanlar için ideal bir seçenek olan TOBB ETÜ Yüzme Havuzu, Başkent üniversiteleri arasında bulunan TOBB üniversitesinin spor kompleksi içerisinde yer almaktadır. Öğrenciler ve akademik personel haricinde dışarıdan kullanıma da açık olan tesis, üyelik sistemiyle kullanılabilir. İster profesyonel bir yüzücü olun ister yeni başlayan biri Ankara olimpik yüzme havuzu arayışınıza bu mekan ile son verebilirsiniz.

Adres: Söğütözü, 06510 Çankaya/Ankara
Telefon: (0312) 220 10 50

yenimahalle hacı sabancı yüzme havuzu

YENİMAHALLE BELEDİYESİ HACI SABANCI YÜZME HAVUZU

Yenimahalle sınırlarında bulunan kapalı yüzme havuzu, Sabancı Vakfı ile belediyenin ortak girişimi sonucunda açılarak hizmete sunulmuştur. Ankara havuz seçeneği için tesiste yarı olimpik bir yüzme alanı yer alır. Yüzme esnasında misafirlerin izleyebilmesi için tribünler de mevcuttur.

Bu tesis genelinde çocuklar, yetişkinler ve engelli bireyler için tedavi veya spor amaçlı kurslar düzenlenmektedir. Sabahları yüzme kursları olduğu için saat 14.00 den sonra serbest kullanım imkânından faydalanmak mümkündür.

Tesisin imkânlarından yararlanmak isterseniz abone olup aylık ücret karşılığında sınırsız kullanım fırsatını değerlendirebilirsiniz. Devamlı üyelik yerine günlük olarak tesisi kullanmak isterseniz de düşük miktardaki giriş ücretini ödemeniz yeterlidir.

Adres: Kent Koop Mahallesi 4. 5. Cadde kesişimi, 06370 / ANKARA
Telefon: (0312) 252 5166

Ankara'da birçok farklı yüzme havuzu seçeneği mevcuttur. İster kapalı ister açık havuzlarda yüzme deneyimi yaşamak isteyin, başkentin sunduğu bu imkanlar sayesinde sağlıklı ve keyifli bir aktiviteye katılabilirsiniz. Farklı ihtiyaçlara ve beklentilere yönelik olarak sunulan bu havuzlar hem spor yapmak hem de stres atmak için harika mekanlardır. Ankara havuz rehberini inceleyerek size en uygun yüzme havuzunu keşfedip suyun ferahlatıcı etkisine kendinizi bırakarak şehrin sunduğu bu güzel imkanlardan faydalanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Ankaranın farklı bölgelerinde yer alan havuzlara ulaşım yöntemleri için Ankara metro durakları ve sefer saatleri yazımızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.