Ankara Halk Ekmek binlerce kilo şeker alacak

Ankara Halk Ekmek binlerce kilo şeker alacak

Ankara Halk Ekmek 50 bin kilo şeker alımı için ihaleye çıktı. Alınacak şekerin ilgili kanun ve yönetmeliklere uygun olması istenirken; ihaleye son teklif verme tarihi 11 Aralık olarak bildirildi.

Ankara Halk Ekmek, işletmede üretilen ürünlerde kullanmak üzere beyaz toz şeker alımı için ihaleye çıktı. İhale ayrıntılarında toplam bin adet çuvalla teslim edilecek şekerin Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği ve ilgili kanunlara uygun olması gerektiği bildirildi. Şeker alımı için ihaleye son teklif verme tarihi 11 Aralık olarak belirtilirken; 60 gün içerisinde teslim edilmesi gerektiği aktarıldı.

halkekmek2.jpg

50 BİN KİLOGRAM ŞEKER ALINACAK

Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikaları’nın çıktığı ihale ilanında “ŞEKER ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır” denildi. Alınacak şekerin cinsinin beyaz toz şeker olacağı ve 50 kilogramlık bin adet çuval ile teslim edileceği aktarıldı. İhaleye son teklif verme süreci 11 Aralık olarak açıklanırken; sözleşme imzalanmasının ardından 2 gün içerisinde işe başlanacağı ve idarenin belirleyeceği tarihlerde 60 gün içerisinde peyder pey teslim edileceği belirtildi.

seker.jpg

TÜRK GIDA KODEKSİ’NE UYGUN OLACAK

İhalenin teknik şartnamesinde yer alan bilgilerde ise alınacak 50 bin kilogram beyaz toz şekerin; ambalajlama, etiketleme, depolama ve taşıma ile teknik özellikler açısından Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği ve ihale ardından yayınlanacak ilgili mevzuat ve tebliğlere uygun olması gerektiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.