Altındağ Belediyesinden anlamlı hareket

Altındağ Belediyesinden anlamlı hareket

Altındağ Belediyesi’nin engelli vatandaşlar için yaptırdığı akülü şarj istasyonu, yürüme engeli bulunan bireylere nefes aldırdı. Araçlarının şarjı biten ya da azalan vatandaşlar, Hamamönü Meydanı’ndaki bankoda şarj imkânına kavuştu.

Altındağ Belediyesi’nin engelli vatandaşlar için yaptırdığı akülü şarj istasyonu, yürüme engeli bulunan bireylere nefes aldırdı. Altındağ Hamamönü’nde engelli vatandaşlar için faaliyete geçirilen akülü şarj istasyonları, civarda yaşayan engelli vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Şarj istasyonları, sadece şarj özelliği ile değil içinde barındırdığı çeşitli özelliklerle de ön plana çıkıyor.

altindag2.jpg

ÜCRETSİZ BİR HİZMET

Meydanda bulunan şarj istasyonlarının en önemli özelliklerinden birisi ücretsiz olması. Engelli bireylerin hiçbir ücret ödemeden akülü araçlarını şarj edebildiği noktaların arttırılması için belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Altındağ’ın farklı bölgelerine de inşa edilmesi beklenen şarj ünitelerinin yakın zamanda kullanıma açılması bekleniyor.

BELEDİYEMİZ BU KONUDA DUYARLI DAVRANMIŞ”

Altındağ Belediyesi’nin 2019 senesinde bu projeye başladığını belirten esnaf, “Yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 4 senedir çalışmalar devam ediyor. Çeşitli bölgelere de bu şarj ünitelerinden dikileceğini duymuştuk. Şu anda bildiğim kadarıyla 3 noktada şarj ünitelerinden var. Bu şarj ünitelerinin ücretsiz oluşu Altındağ Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışına da uyuyor. İnşallah engellilere yönelik bu tarz çalışmaları daha çok görürüz. Toplumda engelli bireylerin de var olduğu bu bireylere hissettirilmeli” diyerek sözlerini noktaladı.

Sefa Üstüner / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.