Akvaryum ve kuş hobicileri bir araya geldi

Akvaryum ve kuş hobicileri bir araya geldi

Akvaryum ve kuş hobicileri, geleneksel hale getirdikleri buluşmalarını son olarak Keçiören'de gerçekleştirdi. Bir araya gelen hobiciler, önce yemek yedi sonra ise hobicilikle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Akvaryum ve kuş hobicileri, geleneksel hale getirdikleri buluşmalarını Keçiören'deki Kansoy Akvaryum'da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Bir araya gelen grup, fikir alışverişinde bulundu.  

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTUYOR

dsc_0004.jpg

30 yıldır akvaryum tutkunu olduğunu belirten Mahmut Feyzioğlu, "Bu tür buluşmalarda yeni yeni arkadaşlarla tanışıyoruz. Hobiciliğin en güzel yönü insanı kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor. Balıkla, kuşla vaktinizi geçiriyorsunuz. Onlar size kendinizi doğada gibi hissettiriyor, kafanızı dağıtıyorsunuz" dedi. 

HOBİCİLİĞİ SEVDİRMEK İSTİYORUZ

Etkinliğe ev sahipliği yapan Mücahit Kansoy ise "Bir etkinliği daha başarıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, katılan tüm grup üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu ve daha farklı konseptte birçok etkinliğimiz, ara vermeden devam edecektir. Ankara'da akvaryum ve kuş hobisini sevdirmek ve daha yaygın hale getirebilmek adına sürekli çalışmalar yapmaktayız. İnsanlarımızı bir nebzede olsa hobiyi sevdirerek kahvehane, kıraathane daha birçok gereksiz ortamlardan uzak tutmanın mücadelesi içerisindeyiz" diye konuştu. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.