ABB duyurdu: Bahçelievler’e yeni yaşam merkezi

ABB duyurdu: Bahçelievler’e yeni yaşam merkezi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Çankaya Bahçelievler Yaşam Merkezi için ihaleye çıktı. 18 bin 900 metrekare alana sahip proje için ihaleye son teklif verme tarihi 28 Aralık olarak belirtildi.

ABB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Çankaya’ya yeni bir yaşam merkezi kazandırmak için ihaleye çıktı. Bahçelievler Yaşam Merkezi adıyla yürütülecek proje tam 18 bin 900 metrekare alana sahip olacak. İhaleye son teklif verme tarihi 28 Aralık…

beypazaeiyasammerkezi.jpg

400 GÜN SÜRECEK

ABB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından çıkılan ihale ilanında, “Ankara İli, Çankaya İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 2644 Ada 7 Parselde Bahçelievler Yaşam Merkezi Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır” ifadelerine yer verildi. İhale detaylarında yer alan bilgilere göre proje için son teklif verme tarihi 28 Aralık olarak açıklanırken yapım işinin 400 gün süreceği kaydedildi.

kuscagizaym.jpg

18 BİN 900 METREKAREDE YENİ YAŞAM MERKEZİ

Ayrıntılarda yer alan bilgilere göre Bahçelievler Mahallesi Oğuz Asiltürk Caddesi üzerinde yapılacak olan Bahçelievler Yaşam Merkezi 18 bin 900 metrekare alanda 3 bodrum, zemin ve 3 normal kattan oluşacak. Bahçelievler Yaşam Merkezi’nin içerisinde bir adet müze, kütüphane, mağaza, gençlik ve inovasyon merkezi, teras otopark gibi birçok alan bulunacak. Çankaya’da yapılacak Bahçelievler Yaşam Merkezi ile çocukların, gençlerin, hanımların, yetişkinlerin, engelli ve yaşlıların birlikte zaman geçirebilecekleri, sosyal, kültürel, eğitime yönelik ve sportif tüm faaliyetler gerçekleştirilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.