Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin karakter posterleri yayımlandı

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin karakter posterleri yayımlandı

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri karakter posterleri, dizinin hikayesinde geçen epik karakterlerin ipucunu verirken dizinin yayımlanma tarihi de belli oldu.

Amazon Prime Video, JRR Tolkien’in efsanevi hikayesi Yüzüklerin Efendisi’ni dizileştirmeye başlamasıyla Hobbitlerin hatta Gollum’un, tek güç yüzüğünü bulmadan çok daha öncesi dönemi anlatan dizide yeni karakter posterleri yayımladı.

yuzuklerin-efendisi-3lu.jpg

Prime Video şimdiye kadar prodüksiyonu mutlak gizlilik altında tuttu. Yeni karakter posterlerinde, karakterlerin gövdelerine ve ellerine odaklanılarak dizi üzerindeki gizliliği sürdürüyor. Ancak afişlerinden bir detay gözlerden kaçmadı. Yüzüklerin Efendisi hayranlarının beklediği tarihi açıklayan Prime Video, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin ilk serisinin 2 Eylül 2022’de başlayacağını da duyurdu.

 BU EL KİMİN? 

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin yönetmenlerinden Juan Antonio Bayona'da bu haberi takipçilerine sosyal medya hesabından "A quien pertenece esta mano? (bu el kimin)" başlığı ile afişi paylaştı.

bayona.jpeg

FOTO GALERİ isaret-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.