Yardıma Muhtaç Olanlara Aş

Yardıma Muhtaç Olanlara Aş

Türk Kızılayı Ankara Şubesi Ulucanlar’daki Aşevi’nde pişen yemekleri KYK Güvenlik Kız Öğrenci Yurdu yönetici ve öğrencileri Ankara’nın 3 noktasında yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

 

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

KYK Güvenlik Kız Öğrenci Yurdu yönetici ve öğrencileri Türk Kızılayı Ankara Şubesi Kentli Mülteciler Merkezimize giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrenciler ve yöneticiler daha sonra Ulucanlar Aşevinde pişen yemekleri Ankara’nın 3 noktasında yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

ÖĞRENCİLER AŞ DAĞITTI

Muharrem ayı nedeniyle Türk Kızılayı Ankara Şubesi Ulucanlardaki Aşevinde pişen aşure ve yemekler KYK Güvenlik Kız Öğrenci Yurdu yönetici ve öğrencilerinin yardımıyla Ankara’nın belirli yerlerinde yardıma muhtaç insanlara dağıtıldı. 40'a yakın malzemeyle üretilen aşureler dar gelirli ailelere, yardıma muhtaç olanlara kapı kapı dolaşılarak ikram ediliyor.

BU YIL YENİLENMİŞTİ

Muharrem Ayının ilk gününde itibaren Türk Kızılayı Ankara Şubesi Ulucanlar Aşevinde pişirildiği aşure ve yemekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Eskiden kullanılmaz halde olan ve bu yıl yenilenen Ulucanlar Aşevinde yardıma muhtaç vatandaşlara aş dağıtılıyor.  Hijyenik ortamda usta aşçılar tarafından hazırlanan yemekler, Ankara’nın birçok noktasında gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

BAĞIŞLARLAR YARDIMLARINI YAPILIYOR

Ankara’da birçok yardıma muhtaç insana yemek hizmeti sunan Türk Kızılayı Ankara Şubesi Ulucanlar Aşevi duyarlı vatandaşlardan gelen bağışlarlar yardımlarını yapıyor. Türk Kızılayı Ankara Şubesi yardımların devam etmesi için duyarlı vatandaşların bağış yapmalarını istiyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.