Ulus'ta fuhuş sorunundan bıkan esnaftan Vasip Şahin'e çağrı

Ulus'ta fuhuş sorunundan bıkan esnaftan Vasip Şahin'e çağrı

Ulus’ta gündüz vakti kalabalığa aldırmadan pazarlık yapan hayat kadınları, vatandaşların dikkatini çekerken çevre esnafını ise bıktırdı. Çevre esnafı 200 metre ilerde valilik olduğuna işaret ederek, Ulus’un fuhuş sorununa kökten çözüm talep etti.

Ulus’ta gündüz vakti kalabalığa aldırmadan pazarlık yapan hayat kadınları, vatandaşların dikkatini çekerken çevre esnafını ise bıktırdı.

Esnaf, bölgedeki fuhuş rezaletinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirterek, göreve yeni atanan Vali Vasip Şahin’den bu soruna çözüm getirmesini talep etti. 

Çevre esnafı 200 metre ilerde valilik olduğuna işaret ederek, Ulus’un fuhuş sorununa kökten çözüm talep etti.

Semtin tarihi ve turistik önemi olduğunu belirten çevre esnafı bu gibi olayların semtin tarihi değerine gölge düşürdüğünü, semte gelen turistlerin bu gibi manzaralarla karşılaşmasının hoş olmadığını belirtti.

FIRSAT VERİLMESİN

Gündüz vakti Ulus Çankırı Caddesi’nde fuhuş pazarlığına soyunan kadınlar objektiflerimize yansıdı.

Cadde boyunca köşe başlarında durarak, fuhuş pazarlığı yapan kadınlar bu kadarına da pes dedirtti.

Birçok kişinin kadınlarla iletişime geçerek pazarlık yapması ise vatandaşların dikkatini çekerken, vatandaşlar yetkililerden bu tarz olayların önüne geçilmesini ve fırsat verilmemesini istedi.

bc420331-b391-471b-83b8-c370ccaa662a.jpgSEMTİN TARİHİ DEĞERİNE GÖLGE DÜŞÜRÜYOR

Çevre esnafı ise durumdan rahatsız olduklarını, uzun yıllardır aynı sorunlarla boğuştuklarını söylerken Ulus’un fuhuş sorununa kesin çözüm beklediklerini ifade etti.

Ulus’un Başkent’in en turistik merkezlerinden biri olduğunu söyleyen ulus esnafı, bu tarz çirkin olayların semtin tarihi değerine gölge düşürdüğünü dile getirdi. 

ESNAF, KÖKTEN ÇÖZÜM İSTİYOR

Yaklaşık 200 metre ileride Valilik olduğuna dikkat çeken birçok esnaf, görevine yeni atanan Ankara Valisi’nden Ulus’taki fuhuş çözümüne kökten çözüm istiyor.

Ulus’ta bulunan eski meclis vb. gibi tarihi turistik yerlere birçok öğrenci ve turistin ziyaret için geldiğini hatırlatan çevre esnafı, bu gibi yaşanan olayların genç neslin ahlakını bozduğunu iddia etti.

Hayata geçirilecek Ulus Meydanı Projesi ile birlikte bu tarz çirkin olaylara kökten çözüm isteyen çevre esnafı, yaptırımların artırılmasını istedi.

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.