Türkiye Eski Türkiye Değil

Türkiye Eski Türkiye Değil

Türkiye’ye ve milli iradeye yapılmak istenen darbe girişimine karşı Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır’da meydanlarda mücadele etti. Muhabirimizin meydanda fark ettiği Remzi Çayır, “Vatandaşlara ateş açacaksın, yönetime el koyacaksın

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Ankara’da FETÖ’cü hain askerlerin saldırısı sırasında meydanlarda olan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır muhabirimize konuştu. “15 Temmuz akşamı başlayan bu kalkışmayı Türk milletinin iradesine yapılmış bir saldırı olarak görüyorum” diyen Remzi Çayır, “Vatandaşlara ateş açacaksın yönetime el koyacaksın, Türkiye o eski Türkiye değil artık” dedi.

TALAT AYDEMİR VARİ DARBE GİRİŞİMİ

Darbe girişimini Türk milletinin iradesine yapılmış bir saldırı olarak gördüğünü belirten Remzi Çayır,  “Ordu içerinde bir cuntanın gerçekleştirdiği bir kalkışma, 12 Eylül ve 28 Şubat darbesindeki gibi değil.  Talat Aydemir misali bir cunta, ne yazık ki darbecilerin cemaatçisi cemaatsizi, emir komutalı emir komutasızı yok. Darbe darbedir, kim için, ne adına yapılırsa yapılsın. 15 Temmuz akşamı başlayan bu kalkışmayı Türk milletinin iradesine yapılmış bir saldırı olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

MİLLET İRADESİNİN YANINDAYIZ

Türkiye’nin darbelerle boyun eğen eski Türkiye olmadığını söyleyen Çayır, “Elbette ki iktidara karşı yapılmış bir darbe kalkışma ama sonuç olarak milletin iradesine karşı yapılmış. Ben yönetime el koyuyorum, TRT’ye el koyuyorum, televizyonları karartıyorum, gideceksin vatandaşlara ateş açacaksın yönetime el koyacaksın, Türkiye o eski Türkiye değil artık. Herkes aklını başına alacak, biz şuanda milletin yanında, millet iradesinin yanında ve demokrasinin yanında yer alacağız” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.