Turgut Altınok'un adaylığına kesin gözüyle bakılıyor

Turgut Altınok'un adaylığına kesin gözüyle bakılıyor

Ankara’da ilçe adaylarını henüz açıklamamış olan AK Parti'nin Keçiören adayının Turgut Altınok olduğuna kesin gözüyle bakılıyor.

AK Parti’nin Ankara’da büyükşehir adayını açıklamasının ardından, ilçe adaylarını da yakında açıklaması bekleniyor. Keçiören’de konuşulan adaylar arasında ise Turgut Altınok’un ismi öne çıkıyor.

AK Parti’den Keçiören Belediye Başkan adaylığına kesin gözüyle bakılan Turgut Altınok’a çok sayıda Keçiörenli, STK temsilcisi ve sevenleri “hayırlı olsun” ziyaretlerine başladı.

48395932_279987672709939_3578964971804950528_n.jpgAltınok’un bu destek ziyaretlerinden memnun olduğu görülüyor. 

AK Parti’den Keçiören Belediye Başkan adaylığına kesin gözüyle bakılan Turgut Altınok’a “hayırlı olsun” ziyaretleri başladı.

Bugünlerde çok sayıda Keçiörenli, STK temsilcileri ve sevenleri Turgut Altınok’un Tandoğan’daki bürosuna giderek Altınok’a destekte bulunuyor.

img_3894.jpgAltınok’un bürosu desteğe gelenler tarafından dolup taşıyor. İsmi Keçiören’le özdeşleşen Altınok’un, bu ziyaretlerden bir hayli memnun olduğu görülüyor.

AK Parti tarafından önümüzdeki günlerde resmi olarak isminin açıklanması beklenen Turgut Altınok’un ziyaretine gelenlere, “Bu seçim evimizin, kentimizin, kendimizin, hizmetimizin seçimi olacak” sözleri dikkat çekiyor.  

ALTINOK CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Turgut Altınok, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'la el sıkıştıkları bir fotoğraf paylaşarak, “Hayırlara vesile olur inşallah" notunu düşmüştü.

screenshot_2-006.jpgSöz konusu fotoğrafın ardından Turgut Altınok’un Keçiören’den adaylığının kesinleştiği yorumları yapılmıştı.

Öte yandan 19 Haziran tarihinde İYİ Parti'ye katılan Turgut Altınok’un kızı Ayça Altınok, partisinden istifa etmişti. 

TURGUT ALTINOK KİMDİR?

Ankara'nın Balâ ilçesine bağlı Aşıkoğlu Mahallesi’nde 1957 yılında dünyaya gelen Turgut Altınok, liseyi Keçiören Kalaba Lisesi’nde okudu.

Yüksek öğrenim için gittiği Azerbaycan da Hukuk eğitimini aldı. Türkiye - Azerbaycan ilişkilerine yaptığı katkılardan dolayı Azerbaycan Vektör Uluslararası İlim Merkezi tarafından fahri doktora payesi bulunan Turgut Altınok evli ve dört çocuk babasıdır.

Gençlik yıllarından itibaren Ülkü Ocakları'nda görev almaya başlayan Turgut Altınok henüz 25 yaşında Milliyetçi Çalışma Partisi Keçiören İlçe Başkanlığına, hemen akabinde de Ankara İl Başkanlığı ve Merkez Yürütme Kurulu üyeliklerine seçildi.

12 Eylül Darbesi'nden sonra Milliyetçi Hareket Partisi'nde Genel Sekreterliğe kadar yükselen Turgut Altınok; 27 Mart 1994 seçimlerinde MHP'den, 18 Nisan 1999 seçimlerinde Fazilet Partisi'nden, 28 Mart 2004 Yerel Seçimleri'nde de AK Parti'den aday olmuş ve Keçiören Belediye Başkanlığı'na seçildi.

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.