TÜGVA Keçiören’de bayrak değişimi

TÜGVA Keçiören’de bayrak değişimi

TÜGVA Keçiören İlçe Temsilciliği’nde bayrak değişimi yaşandı. Görev süresinin tamamlayan TÜGVA Keçiören Kurucu İlçe Temsilcisi Yusuf İslam Ak’ın yerine, Murat Tunçbilek atandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Keçiören İlçe Temsilciliği’nde bayrak değişimi yaşandı. Görev süresinin tamamlayan TÜGVA Keçiören Kurucu İlçe Temsilcisi Yusuf İslam Ak’ın yerine, Murat Tunçbilek atandı. 

KEÇİÖRENLİLERİN YAKINDAN TANIDIĞI BİR İSİM

TÜGVA Ankara İl Temsilcisi Abdülkadir Kocatepe tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen atama ile Murat Tunçbilek TÜGVA Keçiören İlçe Temsilcisi olarak önümüzdeki 2 yıl boyunca görev yapacak. Keçiörenlilerin yakından tanıdığı bir isim olan Tunçbilek, AK Parti Keçiören İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak bir önceki dönem görev yapmıştı. 

KAMU YARARINA ÇALIŞIYOR

TÜGVA’nın Genel Başkanlığı görevini İsmail Emanet yürütüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olduğu TÜGVA, Türkiye’nin 81 ilinde ve 350’den fazla ilçesinde temsilciliği bulunurken aktif olarak faaliyet gösteriyor.

Kamu yararına çalışan vakıf statüsünde hizmet veren TÜGVA, gençliğin her alanda kendisini donanımlı bireyler olarak yetiştirebilmesinin yanında milli ve manevi olarak gelişim göstermesi için çalışmalar yapıyor. Genel Başkan İsmail Emanet, TÜGVA’yı şu sözlerle özetlemişti: “Biz TÜGVA olarak; gençliğimizin başıboş geçeceğini bize dayatan yaklaşımlara rağmen, inanmışlık ve azim içinde ‘genç’ tanımını değiştirmek adına yola çıktık.”
 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.