Sinan: Ankara'da 9 bin yetimle ilgileniyoruz

Sinan: Ankara'da 9 bin yetimle ilgileniyoruz

İHH Ankara Şube Başkanı Mustafa Sinan, dünyada sayıları 400 milyonu bulan yetimlere ulaşmak için hayırseverlerden destek istedi. Sinan, şu an sadece Ankara Şubesi olarak 9 bin yetimle yakından ilgilendiklerini belirtti.  

İHH Ankara Şube Başkanı Mustafa Sinan, dünyada sayıları 400 milyonu bulan yetimlere ulaşmak için hayırseverlerden destek istedi.

Sinan, şu an sadece Ankara Şubesi olarak 9 bin yetimle yakından ilgilendiklerini belirtti.  

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Ankara Şube Başkanı Mustafa Sinan, dünya yetimleriyle ilgili yürüttükleri projeler hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

Sinan, İHH olarak dünyada sayıları 400 milyonu bulan yetimlere ulaşmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.  

img_6935.jpgHER TÜRLÜ FEDAKARLIĞA HAZIRIZ

İHH’nın Ankara Şubesi olarak şu an 9 bin yetimle yakından ilgilendiklerini geçtiğimiz sene Bayırbucak’taki 600’e yakın yetime ulaştıklarını kaydeden Mustafa Sinan, “Bize gelen bütün yardımları son kuruşuna kadar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Yetimlerimize verdiğimiz aylık 125 liranın yanı sıra yetimlerin diğer ihtiyaçlarına yönelik yardım çalışmaları yapıyoruz. Amacımız bu miktarı daha da artırmak. Yetimlerimiz için yorulmaya, onlar için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız” dedi.

YETİM BEKÇİLERİNİ HER YIL BİR ARAYA GETİRİYORUZ

Yetimlerin yüzünün gülmesine bir nebze olsun yardımcı olan hayırseverlere teşekkür eden Sinan, “Yetim çocuklara ulaştırılan yardımlar için destek veren hayırseverleri yani yetim bekçilerimizi her yıl bir araya getiriyoruz. Hayırseverlere, yaptıkları yardımların boşa gitmediğini gösteriyoruz. Ocak ayının başında Altınpark’ta hayırseverlerimiz ile buluştuk. Onlara 2018 yılındaki yardım faaliyetlerini anlattık. Toplantıda yardımseverlere ‘2019 senesinde neler yaparsak daha hayırlı olur?’ diye sorduk, soracağız. Kardeşlerimizin bize nasihatlerini dinleyeceğiz, ona göre yol haritası belirleyeceğiz. Yetimlerin yüzünü güldürmek için hep birlikte çalışmalıyız” diye konuştu. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.