Sıhhiye köprüsü üstünde 'gölet' sorunu

Sıhhiye köprüsü üstünde 'gölet' sorunu

Sıhhiye köprüsü üstünde biriken yağmur suları çok kısa bir sürede adeta bir gölete dönüşüyor. 'Göletler', yayalara zorlu anlar yaşatıyor. Yayalar kaldırımda yürürken ya da otobüs dolmuş beklerken, çamurlu suyla adeta yıkandıklarını söylüyor.

Sıhhiye köprüsü üstünde biriken yağmur suları, yayalara zorlu anlar yaşatıyor. 

Yayalar kaldırımda yürürken ya da otobüs dolmuş beklerken, çamurlu suyla adeta yıkandıklarını belirterek, ‘‘Şiddetli bir yağmur da yok. Azıcık yağsa hemen su birikiyor. Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu sorunu çözmesini istiyoruz’’ dedi.  

26402975-516a-4041-afe8-09507400025d.jpgYol üzerinde biriken sular, kaldırım ve yaya geçitlerini dolduran yağmur suyu, yayalara zor anlar yaşatırken; Sıhhiye Köprüsü üzerinde biriken yağmur suları objektiflerimize böyle yansıdı.

Özellikle ana caddeler ve ara sokaklarda su birikintilerine neden olan yağmur suyuna çözüm isteyen vatandaşlar bu kışı alt yapı sorunu olmadan geçirmek istiyor.

YAYALAR TEPKİ GÖSTERİYOR

Yağmurun şiddetinin az olmasına rağmen, köprü yolunun yaya yoluna yakın olan bölümlerinde biriken sular, yayalara zorlu anlar yaşattı. Toplu taşıma aracına binmek isteyen vatandaşlar, araçların hızlı seyretmesi nedeniyle, yağmur sularının üstlerine sıçratılmasına maruz kaldı. Bazı dolmuş şoförlerinin ise biriken suya ve yayalara aldırmadan su birikintisinden hızlı geçmesi, yayaların tepkisini çekti.

SU BİRİKİNTİLERİ YÜRÜMEYE ENGEL OLUYOR

Yollarda oluşan su birikintilerin yayalara zor anlar yaşattığını ifade eden vatandaşlar, su birikintisi oluşan sokaklarda yürümekte zorlandıklarını ifade ederken caddelerde ise karşıdan karşıya geçmekte güçlük çektiklerini belirtiyor.

Vatandaşlar kaldırımda yaya olarak ilerlerken yollarda biriken su birikintilerinin araçlar tarafından üstlerine sıçratılmasına ise tepkili olduklarını ifade ediyor.

d7dcecb7-89fe-480e-a6a6-303aa98ba955.jpg“ÜZERİMİZE ÇAMURLU SU SIÇRATILIYOR”

Yayalar, “Alt yapı sorunu olan yollarda oluşan su birikintileri seyir halindeki araçlar tarafından üzerimize sıçratılıyor. Bu da araç sürücüsü ve bizlerin tartışmasına sebebiyet veriyor. Özellikle bazı yollarda bu birikintiler azımsanamayacak kadara büyük olabiliyor. Üstümüze sıçratılan çamurlu su günümüzü berbat ediyor. İlgililer bu yolları tespit edip onarmalı ve vatandaşın şikâyetlerini dikkate almalılar” şeklinde ifade ediyor. 

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.