Pursaklar’da hedef yine rekor

Pursaklar’da hedef yine rekor

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, önümüzdeki yerel seçimlerde de yine rekor bir oy oranı hedeflediklerini söyledi.

AK Parti, yerel seçim çalışmalarına hız vererek aday belirleme sürecini önceki gün resmen başlattı. Edinilen bilgilere göre yerel seçimler için belediye başkanı adayı belirlenirken vatandaşların, teşkilatların görüşleri alınacak. Araştırma şirketlerine mevcut belediye başkanları için memnuniyet anketleri yaptırılacak. Önümüzdeki yerel seçimde alçak gönüllü ve tevazu sahibi, asla kibre bulaşmayacak ve herkese gönlünü, sofrasını açacak adaylar bulmak için mesai harcayacak.  Parti dışından adaylara da teklif götürülmesi bekleniyor. 

BAŞKAN TÜRKAYIK’TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR 

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, yerel seçim süreciyle ilgili sorularımızı yanıtladı. İlk olarak yerel seçimlerin erkene alınıp alınmayacağı iddialarına yanıt veren Başkan Türkayık, “Genel seçimlerin erkene alınması ile yerel seçimlerde de böyle bir beklenti vardı. Erken seçim olmayacağına dair net açıklamaları hem Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hem de MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı Bahçeli yaptı. Dolayısıyla normal tarihi olan 31 Mart’ta yerel seçimler yapılacak” dedi. 

HALKA VE KALBE DOKUNAN ADAYLAR TERCİH EDİLECEK

Bu seçimde AK Parti Genel Merkezi tarafından belediye başkanı adaylarının titizlikle belirleneceğini kaydeden İlçe Başkan Türkayık,  AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki tarafından önceki gün sosyal medyadan atılan şu paylaşımı hatırlattı: “Sayın Cumhurbaşkanımızın adaylarımızdan istediği bir şey var; adayımız alçak gönüllü ve tevazu sahibi olacak, asla kibre bulaşmayacak ve herkese gönlünü, sofrasını açacak. Biz de bu adaylarımızı bulmak için büyük bir titizlikle çalışıyor, çalışmaya da devam edeceğiz.” Başkan Türkayık, aday belirleme sürecinde ilçe başkanlığı olarak kendilerinin de görüşlerine başvurulacağını belirtti. 

AK PARTİ’NİN BAYRAĞINI BİR KEZ DAHA DALGALANDIRACAĞIZ

İlçe başkanlığı olarak önümüzdeki yerel seçimlerde oy oranlarını artırmak için her seçimde olduğu gibi yine gece-gündüz demeden çalışacaklarının altını çizen İlçe Başkanı Türkayık,  “Pursaklar ilçemiz AK Parti’mize her seçimde en yüksek desteği veren ilçelerinden bir tanesi. Sayın Cumhurbaşkanımıza desteğin en üst seviyeye çıktığı ilçelerden yine bir tanesi. 24 Haziran seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımıza yüzde 79.10 oy çıktı. AK Parti olarak bizim aldığımız oy ise yüzde 63 olarak kayıtlara geçti. Bu seçimde de AK Parti olarak ilçemizde bayrağımızı dalgalandırmak için gece-gündüz demeden çalışacağız. Mevcut oyumuzun üstüne çıkmak için Genel Merkezimizin belirleyeceği belediye başkanı adayımızla kapıları aşındırarak vatandaşlarımıza ulaşacağız” dedi. 

HER DARBENİN ALTINDAN ABD ÇIKIYOR

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık ABD’nin Türkiye’ye başlattığı ekonomik saldırıyla ilgili ise şunları söyledi: “Bundan önceki yapılan darbelerin altı karıştırıldığında Amerika’nın gizli örgütleri daima çıkıyor. Netice itibari ile son yaşanan 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminin de bir şekilde bunların içerisinde olduğu herkes tarafından aleni olarak görülmekte. FETÖ’nün elebaşı hasta, şizofren bir adam orada ve bize vermiyorlar”

VATANDAŞLARIMIZ YİNE YÜREĞİNİ KOYDU 

“Vatandaşlarımız elhamdülillah Türkiye’de doların durduk yere çıkmadığını, bir operasyon sonucu çıktığını gördü. Vatandaşlarımızın bu operasyonlar karşısında dimdik durması ise bizi sevindirdi. Vatandaşlarımız bu olayın Türkiye’nin birebir istikbaline, Türkiye’nin istikrarına, Türkiye’nin ekonomik seviyesine yükselmesine karşı bir operasyon olduğunu gördü. 15 Temmuz’daki saldırıyı biz burada da gördük. Bizim vatandaşımız bir operasyon hissini alırsa gerçekten meydana cengaver gibi çıkıyor.”

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.