O Çukur Kapatıldı

O Çukur Kapatıldı

2 Temmuz’da ‘Çukur yapılmayacaksa yol kapatılsın’ başlığıyla gazetemizde gündeme getirdiğimiz sorun, 30 Temmuz Perşembe günü yetkililerin çukuru kapatmasıyla çözüme kavuştu.

ZAFER DENİZ/ HABERVAKTİM

Habervaktim’in yazdığı sorunlar bir bir çözüme kavuşmaya devam ediyor. 2 Temmuz’da ‘Keçiören Sancaktepe Mahallesi Sarıkamış Caddesi’ndeki çukur, şoförler ve bölge sakinleri için zor anlar yaşatıyor’ haberiyle duyurduğumuz sorun, 30 Temmuz Perşembe günü çukurun yapılmasıyla çözüldü.

‘30 TEMMUZ PERŞEMBE GÜNÜ ÇUKURU KAPATTILAR’

Bölge sakinlerinden Meryem K. konuyla ilgili şöyle konuştu: “Burayı günlerce yapmadılar. 30 Temmuz Perşembe günü bu çukuru kapattılar. Burası ana cadde gibi onun için sadece apartman sakini olarak biz değil mahalle sakinleri de çukurun yapılması için telefonla aradı ama daha yeni yapıldı.”

‘YOL GENİŞLETİLSE ÇOK GÜZEL OLUR’

"Yol genişletilse çok güzel olur" diyen bölge sakini, “Allah’a çok şükür bir kaza falan yaşanmadı. Kaza yaşanmaması için önlemlerimizi kendimiz almıştık” diye konuştu.

‘TEK ARABA ZOR GEÇİYOR’

“Cadde olmasına rağmen yol çok dar” diyen bir başka bölge sakini, “Maalesef caddenin ismine yaraşır bir yol yok. Mevcut durumda buradan tek araba zor geçiyor. Onun için yetkililerden ricamız yolun bir an önce genişletilmesidir” dedi.  Özellikle kış aylarında büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden bölge sakinleri, kışın arabaların aşağıya inerken kayarak indiğini kaydettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.