Nüfus Müdürlüklerinde Bayram Mesaisi

Nüfus Müdürlüklerinde Bayram Mesaisi

Valilik, adres işlemlerindeki yoğunluk nedeniyle bazı ilçe nüfus müdürlüklerinde, yarın ve bayram tatili sonrasındaki 4 gün öğle aralarında mesaiye devam edileceğini açıkladı.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Ankara Valiliği, adres işlemlerindeki yoğunluk nedeniyle bazı ilçe nüfus müdürlüklerinde, bugün, yarın ve Kurban Bayramı tatili sonrasındaki 4 gün öğle aralarında mesaiye devam edileceğini bildirdi.

AÇIK OLAN NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ

Valilikten yapılan açıklamada, okul kayıtları dolayısıyla nüfus müdürlüklerinde adres işlemlerinde yoğunluk yaşandığı belirtildi. Açıklamada, bu nedenle Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Polatlı, Pursaklar, Sincan ile Yenimahalle ilçe nüfus müdürlüklerinin, bugün, yarın ve 19-22 Eylül'de öğle aralarında da hizmet vermeyi sürdüreceği kaydedildi.

ÖĞLEN TATİLİNDE DE AÇIK

Valilikten yapılan açıklamanın tamamı:

İlimizin bazı ilçelerdeki Nüfus Müdürlükleri adres işlemlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle Bayramdan önce iki gün, Bayramdan sonra dört gün öğlen aralarında mesaiye devam edecektir. Öğrencilerin okul kayıtlarının eksiksiz tamamlanması için, adres işlemlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle 08.09.2016 - 09.09.2016 tarihlerinde 2 gün, 19.09.2016 - 22.09.2016 tarihleri arasında ise 4 gün süre ile İlimizin Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Polatlı, Pursaklar, Sincan ve Yenimahalle İlçe Nüfus Müdürlükleri, öğlen tatilinde de açık tutularak kesintisiz hizmet verecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.