MHP'den duygulandıran jest şimdi de Pursaklar'da

MHP'den duygulandıran jest şimdi de Pursaklar'da

MHP’de Sincan ve Yenimahalle teşkilatının ardından Pursaklar da harekete geçti. İlçedeki esnaflar, sabah dükkanlarını açtığında ülkücü şehit Yusuf İmamoğlu’nun cebinden çıkan 35 kuruşla siftah etti.

MHP’de Sincan ve Yenimahalle teşkilatının ardından Pursaklar da harekete geçti. İlçedeki esnaflar, sabah dükkanlarını açtığında ülkücü şehit Yusuf İmamoğlu’nun cebinden çıkan 35 kuruşla siftah parası kazandı

MHP Pursaklar İlçe Başkanlığı 3 bin 500 esnafın kapısına, bir zarfın üstüne yapıştırılan 35 kuruş ile duygu yüklü bir kâğıdı tek tek bıraktı. 

MHP Pursaklar İlçe Başkanlığı, anlamlı bir etkinliğe imza attı.

İlçe Başkanı Gökhan Balcı, bu projenin aynı zamanda bir ahilik geleneği olduğunu belirterek, İlçe Başkanlığı olarak Pursaklar’da gerçekleştirdiklerini açıkladı. 

*   MHP Sincan Teşkilatından esnafa anlamlı hediye

*   Sincan'ın ardından MHP Yenimahalle'den de anlamlı jest

2-011.jpgSİNCAN VE YENİMAHALLE’NİN ARDINDAN ŞİMDİ DE PURSAKLAR’DA 

Sincan ve Yenimahalle ilçelerinin ardından Pursaklar’da da gerçekleştirilen proje kapsamında ilçedeki 3 bin 500 esnafın kapısına  “MHP Pursaklar İlçe Başkanlığı olarak Ahilik yolundan ayrılmayan, helal rızık için alın teri döken tüm esnaf ve sanatkarlarımızın yanındayız. Şehidimiz Yusuf İmamoğlu ağabeyimizin şehadet şerbeti içtiğinde cebinden çıkan 35 kuruşu, bugünkü siftahınız olarak kabul etmenizi rica eder, Allah’tan hayırlı ve bereketli bol kazançlar dileriz” yazılı kağıtlar üstündeki 35 kuruş ile tek tek bırakıldı.  

PURSAKLAR ESNAFI DUYGULANDI 

Pursaklar’daki binlerce esnaf, sabah dükkanını açtığında şehit Yusuf İmamoğu’nun anısına MHP İlçe Başkanlığının düzenlediği bu anlamlı etkinliğe şahit oldu.

Bu anlamlı proje karşısında bir hayli duygulandıklarını ve sevindiklerini ifade eden esnaflar,  projede emeği geçenlere teşekkür etti.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.