MHP'den AK Parti'ye hayırlı olsun ziyareti

MHP'den AK Parti'ye hayırlı olsun ziyareti

Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanan seçimin ardından MHP Pursaklar İlçe Başkanlığı, AK Parti Pusaklar İlçe Başkanlığına “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

24 Haziran’daki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminin, Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanmasının ardından AK Parti ile MHP arasında “hayırlı olsun” ziyaretleri başladı. Başkent’teki ilk ziyaret Pursaklar’dan geldi. 

BAŞKAN ATAGÜN TEBRİK ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pursaklar İlçe Başkanı Uğur Atagün teşkilat üyeleri ile birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Pursaklar İlçe Teşkilatı’na geçtiğimiz günlerde “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi. MHP Pursaklar İlçe Teşkilatı’nı AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık karşıladı. MHP Pursaklar İlçe Başkanı Uğur Atagün, 24 Haziran seçimlerindeki başarılarından dolayı AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Türkayık’ı tebrik ederek, sandıktan çıkan sonucun ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi. 

İKİ PARTİ TEMSİLCİLERİ HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanlık binasında gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından iki partinin temsilcileri toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi. MHP tarafından AK Parti’ye gerçekleştirilen ziyaret taban tarafından da olumlu karşılandı. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.