Merih Demiral'a ceza verildi mi? TFF'den açıklama geldi

Merih Demiral'a ceza verildi mi? TFF'den açıklama geldi

Avusturya maçında attığı golden sonra 'bozkurt' işareti yapan ve UEFA tarafından disiplin soruşturması açılan Merih Demiral'in 2 maç men cezası aldığı iddia edildi. TFF'den açıklama geldi.

Avusturya maçında attığı golden sonra 'bozkurt' işareti yapan ve UEFA tarafından disiplin soruşturması açılan Merih Demiral'in 2 maç men cezası aldığı iddia edildi.

EURO 2024 Son 16 maçında Avusturya'yı 2-1 yendiğimiz maçta iki golümüzü atan Merih Demiral, ikinci golden sonraki 'bozkurt' işaretiyle tartışmaların odak noktası oldu.

Milli futbolcunun gol sevinci sırasında elleriyle 'bozkurt' işareti yapması, UEFA tarafından 'siyasi' olarak algılandı ve Merih Demiral için soruşturma başlatıldı.

Soruşturma sonrasında UEFA, Almanya'nın BİLD gazetesine göre EURO 2024'teki kritik Hollanda maçı öncesi milli futbolcumuza 2 maç cezası verdi.

TFF'DEN AÇIKLAMA GELDİ

TFF'den yapılan açıklamada, "Bild Gazetesi kaynak gösterilerek, “Merih Demiral’a UEFA tarafından 2 maç ceza verildi” şeklinde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yarın sabaha kadar savunma süremiz bulunmaktadır." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum