Mazlumun ihtiyacı olduğu “Anda” orada

Mazlumun ihtiyacı olduğu “Anda” orada

Ankara merkezli Anda Kardeşe Vefa Derneği, Suriye ve Irak başta olmak üzere çeşitli ülkelerde yürekleri dağlayan yaraları kapatmak için çabalıyor. Mazlumun ihtiyacı olduğu 'anda' orada olmaya çabalıyorlar.

Ankara merkezli uluslararası yardım kuruluşu mazlumlara umut olmaya devam ediyor. Suriye ve Irak başta olmak üzere çeşitli ülkelerde faaliyet göstermekte olan Anda Kardeşe Vefa Derneği yürekleri dağlayan yaraları kapatmak için çabalıyor.

Yüz binlerce insanın katledildiği Suriye’deki iç savaş kalıcı ve uzun yaralar açtı. Milyonlarca mazlum insanın bir umut beklediği günlerde, Anda Kardeşe Vefa Derneği o umutlardan bir tanesi oldu. Bünyesinde “İnsani Yardım, Acil Yardım, Arama Kurtarma, Sağlık Hizmetleri” bulunduran Anda, Suriye’de TSK tarafından terörden arındırılan Fırat Kalkanı bölgesi ve Halep’te yardımlarını sürdürürken Irak’ta da Kerkük başta olmak üzere yardımlarına devam ediyor. 

“304 Yetim ve Öksüz”

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde bulunan “Yetimin Çığlığı” isimli dernek yetimhanesinde kalan 304 yetim ve öksüz çocuğun bakımını ve eğitimini üstlenmiş olan Anda, geleceği şekillendirecek çocukların iyi şartlar altında gelişimlerini sağlamaları için mücadele ediyor.

Anda Kardeşe Vefa Derneği Genel Başkanı Okan Tosun ve beraberindeki yol arkadaşları mazlumun ihtiyacı olduğu anda; orada olmak için mücadele ettikleri ifade ediyorlar.

Cihan ÖZKAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.