Marbaş Menkul halka arz mı? Marbaş Menkul sahibi kim? Marbaş Menkul ne iş yapıyor?

Marbaş Menkul halka arz mı? Marbaş Menkul sahibi kim? Marbaş Menkul ne iş yapıyor?

Marbaş Menkul’ün halka arz talebi gerçekleştirmesinin ardından vatandaşlar Marbaş Menkul halka arz mı? Marbaş Menkul sahibi kim? Marbaş Menkul ne iş yapıyor gibi soruların cevaplarını araştırmaya başladı. İşte detaylar…

Marbaş Menkul’ün SPK’ya halka arz başvurusu gerçekleştirmesinin ardından Marbaş Menkul halka arz mı? Marbaş Menkul sahibi kim? Marbaş Menkul ne iş yapıyor soruları gündeme geldi. İşte cevaplar:

MARBAŞ MENKUL HALKA ARZ MI?

Marbaş Menkul’ün Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’ya halka arz için başvurmasının ardından şirketinin halka arz mı olduğunu merak ediyor. SPK tarafından onaylanırsa Marbaş Menkul hisselerini halka arz edecek. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) son olarak, Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi'nin 20,90 liradan, Tarkim Bitki Koruma Sanayi'nin 107,50 liradan ilk halka arzını onaylamıştı.

haber-ic-001.jpg

MARBAŞ MENKUL’ÜN SAHİBİ KİM?

1990 yılında faaliyete başlayan Marbaş Menkul Değerler A.Ş., Türkiye Sermaye Piyasaları aracı kurumlarından biridir. Temel amacı yatırımcı memnuniyeti sağlamak olan Marbaş Menkul Değerler, bu amacına yönelik bilgi ve birikimlerini sermaye piyasalarında değerlendirmeyi tercih eden yatırımcılara hizmet vermektedir.

Marbaş Menkul’ün sahibi Marbaş Menkul Değerler sahibi Erhan Topaç'tır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.