Mansur Yavaş açıkladı! Atıl alan modern meydan oldu

Mansur Yavaş açıkladı! Atıl alan modern meydan oldu

Koru Mahallesi'nde yıllardır kullanılmayan 9 bin 653 metrekarelik alan, vatandaşların talepleri doğrultusunda çok amaçlı bir yaşam alanına dönüştürüldü. Projenin detaylarını Başkan Mansur Yavaş açıkladı.

Ankaralılar Caddesi üzerinde konumlanan yeni kent meydanı, modern kapalı otoparkıyla bölge sakinlerinin park sorununa çözüm getirdi. Vatandaşlar, araçlarını güvenli bir şekilde park ettikten sonra metro ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarına kolayca erişim sağlayabilecek duruma ulaştı.

yavas-2.jpg

SOSYAL YAŞAM ALANI

Proje sadece bir otopark olmaktan öte, mahalle sakinlerinin sosyal ihtiyaçlarını da karşılayacak şekilde tasarlandı. Kent meydanında oluşturulan sosyal alanlar, bölgenin yaşam kalitesini artırırken, atıl durumdaki alanın şehre kazandırılması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yetkililerin verdiği bilgiye göre, proje şehir planlamasında sürdürülebilir ulaşım çözümlerine örnek teşkil ederken, benzer uygulamaların farklı bölgelerde de hayata geçirilmesi planlanıyor.

yavas-3.jpg

MANSUR YAVAŞ PAYLAŞTI

Çankaya ilçesi Koru Mahallesi’ndeki atıl alanın modern bir meydana dönüştürülmesiyle ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın hesabından şu ifadeler paylaşıldı:

“Koru Mahallesi sakinlerinin taleplerine kulak vererek, Ankaralılar Caddesi üzerinde yıllardır atıl durumda bulunan 9.653 metrekarelik alanı, modern bir kapalı otopark, sosyal alanlar ve “Park Et Devam Et” projemizin de yer aldığı bir kent meydanına dönüştürdük. Bu proje sayesinde hemşehrilerimiz, araçlarını güvenle park edip metro ve otobüs gibi diğer toplu taşıma araçlarını kullanabilecekler. Şehrimizin çehresini güzelleştirmeye, siz değerli hemşehrilerimize kaliteli yaşam alanları sunmaya devam ediyoruz.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.