Lafa Gelince Fena Esersiniz İçrata Gelince Pamuk Şekersiniz

Lafa Gelince Fena Esersiniz İçrata Gelince Pamuk Şekersiniz

Türközü Spor Başkanı İsmail Baykan, Başkent'te bulunan amatör spor kulüpleri arasında adaletsizlik yapıldığı gerekçesi ile Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna isyan etti. Tepkisini ilginç bir yöntem ile gösteren Başkan Baykan aracına "Lafa gelince

SELİM ERCAN / HABERVAKTİM-

 

Türközü Spor Kulübü Kurucusu ve Başkanı İsmail Baykan, Ankara Amatör Spor Kulüpleri (AASKF) ve Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kandazoğlu'nu protesto etmek için ilginç bir yönteme başvurdu. Malzeme yardımı ve daha birçok konuda AASKF'nin  amatör kulüpler arasında eşit davranmadığını ileri süren Türközü Spor Başkanı İsmail Baykan aracının arkasına "Lafa gelince esersiniz içrate gelince pamuk şekersiniz. Adaletsizliklerin en büyüğü adil olmayıp adil gibi görünmektir" şeklinde yazı yazdırdı.

HAKLARINI KİMSEYE YEDİRMEYECEĞİM

AASKF yönetiminin malzeme dağıtımından maç saatlerine kadar haksızlık yaptığını iddia eden Baykan, "Bu adaletsizliğe dur diyecek futbolla ilgili tük yetkililere sesimizi duyurana kadar mücadelemi sürdüreceğim. Sonucu ne olursa olsun semtimin takımı Türközü Spor'un haklarını kimseye yedirmeyeceğim" dedi.

EŞİT ŞEKİLDE YARDIM YAPILMIYOR

AASKF Başkanı Murat Kandazoğlu'nun kendisine yakın kişilere malzeme yardımı yaptığını ancak bazı amatör kulüplere malzeme yardımı yapmadığını savunan Baykan, "Faal olmayan spor kulüplerine bile AASKF malzeme yardımında bulunuyor. Bu yardımların eşit bir şekilde yapılması gerekirken yönetim bunu uygulamıyor" diye konuştu.

KUTU...KUTU...KUTU...

Sesini tüm başkentlilere duyurmak için aracına yazı yazdırdığını belirten Baykan, aracının arka kısmına şunları da yazdırdı:

"Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna İsyan Ediyorum"

-Adaletli maç bülteni

-Adaletli maç saatleri

-Adaletli stat dağılımı

-Adaletli idman saatleri

-Adaletli malzeme dağılımı

-Adaletli disiplin kararları

"Bu adaletsizliğe dur diyecek futbolla ilgili tüm yetkililere sesimizi duyurana kadar mücadelemi sürdüreceğim. Sonucu ne olursa olsun semtimin takımı Türközü Spor'un haklarını kimseye yedirmeyeceğim. Gerekirse spor Bakanlığına ulaşacağım. adaletsizliği sona erdirme kampanyasına gelin bu adaletsizliği bozalım."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.