Kredi kartındaki puanlar silinecek mi?

Kredi kartındaki puanlar silinecek mi?

Yeni yılın gelmesiyle birlikte kredi kartında biriken puanların silinip silinmeyeceği merak konusu oldu. Peki, bankalar bu işe ne diyor? Kredi kartlarındaki puanlar silinir mi? Alışveriş puanları silinir mi?

Yeni yılın gelmesiyle birlikte kredi kartında biriken puanların silinip silinmeyeceği merak konusu oldu. 

Görüştüğümüz banka yetkilileri, “Kampanya için verilen puanların son kullanma tarihi 31 Aralık’a denk geliyorsa silinir. Normal alışveriş sonucu biriken puanlar silinmez” dedi. 

Kredi kartlarında alışveriş sonucu hediye olarak biriken puanların silineceği söylentisi her yıl sonunda kredi kartı sahiplerinin en çok merak ettiği soru oluyor.

Görüştüğümüz bazı banka yetkilileri kampanya ile kazanılan ve son kullanma tarihi 31 Aralık’a denk gelen puanların silineceğini ancak alışveriş sonucu biriken puanların silinmeyeceğini söyledi. 

KAMPANYA PUANI SİLİNEBİLİR

Gazetemizin görüştüğü bazı banka yetkilileri son kullanma tarihi olan kampanya puanlarının silinebileceğini belirterek, “Bir alışveriş sonucu kazanmış olduğunuz kampanya hediye puanlarının son günü 31 Aralık’a denk geliyorsa ancak o zaman silinir. Onun dışında yaptığınız alışverişlerde kazandığınız puanları dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.” dedi.  

Erkal Erdoğan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.