Kızılay'da ucuz baklava alabilmek için kuyruk beklediler

Kızılay'da ucuz baklava alabilmek için kuyruk beklediler

Kızılay’da bir baklavacı, fiyatlarında indirim yapınca, önünde uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar iftar öncesi indirimli baklava alabilmek için uzun süre kuyrukta bekledi.

Pide kuyruğuna alışkın olan Ankaralılar bu kez tatlı kuyruğundaydı. İftar yemeği sofralarında tatlıya yer vermek isteyen vatandaşlar baklava çeşitlerinin yarı fiyatına düşmesiyle tatlıcıların önlerine gelerek kuyruk oluşturdu.

kızılay baklava kuyruğu

İFTARDAN İKİ SAAT ÖNCE KUYRUK

İftar vaktinden iki saat önce kuyruğa giren vatandaşlar sıranın kendisine gelmesi için uzun süre beklemek zorunda kaldı. Vatandaşların tatlı almak için gösterdikleri yoğun ilgi karşısında mesai harcayan ustalar bu ilgiden oldukça memnun görünürken, tatlı kuyruğunda bekleyen Hülya Karadeniz ise “Çoğu tatlıcıda bu fiyatları bulamıyoruz, indirimden haberim yoktu eve gidiyordum sıraya girdim. İftar saatine daha iki saat var bekleyeceğim” dedi.

ucuz baklava kuyruğu

FİYATLAR

Gün boyu indirim olduğu belirtilen tatlıların, camdaki afişte ‘’Cevizli baklava 59,50, Kaymaklı baklava 69,50, Fıstıklı baklava 109,50 TL.’’ olarak fiyatlandırıldığı görüldü.

Mikail Karaman/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.