Kışın karda termal havuzun adresi Sandıklı Hüdai Kaplıcaları nerde nasıl gidilir?

Kışın karda termal havuzun adresi Sandıklı Hüdai Kaplıcaları nerde nasıl gidilir?

Ülkemizde açık havada termal havuzu olan ve kış şartları ile içiçe bulunan oteller yok değil. İnsanlar kar üstünde koşup, 35 derecedeki termal havuza girebiliyor. Kışın karda termal havuzun da adresi olan Sandıklı Hüdai Kaplıcaları nerde nasıl gidilir?

Termal havuzlar yaz aylarının yanı sıra kışın da ilgi görebiliyor. İçlerinden biri var ki, açık termal havuzlu ve kış şartları ile içiçe. İnsanlar burada kar üstünde koşup, 35 derece sıcaklıktaki termal havuza girebiliyor. Peki kışın karda termal havuzun da adresi olan Hüdai Kaplıcaları nerde nasıl gidilir

Türkiye’de termal turizmin önde gelen illerinden biri şüphesiz Afyonkarahisar. Özellikle Sandıklı ilçesinde büyük rağbet gören termal oteller bulunuyor. 

kar-001.jpg

Karda, açık havuz imkanı sunan Hüdai Kaplıcaları da Sandıklı’da bulunuyor. Burada insanlar kar ve termal su keyfini bir arada yaşıyor.

Beyaza bürünen kaplıcaya gelen yabancı ve yerli tatilciler, turistler açık havada hem termal havuzdan yararlanıyor hem de havuzun kenarında biriken karda eğlenme fırsatı buluyor.

Termal havuza giren tatilciler, çıkıp kenarda biriken karların üzerine oynayabiliyor, üşüyünce yeniden havuza girip ısınabiliyor. 

kkk-011.jpgHava sıcaklığının sıfırın altında olmasına aldırış etmeyen turistler, önce kar topu oynuyor, ardından da 35 derece sıcaklıktaki termal suyun keyfini çıkarıyor.

Hüdai Kaplıcaları Oteli Müdürü Abid Dedebek, yurt içi ve yurt dışından birçok misafirin kar ile termal keyfini bir arada yaşamak için otellerine  geldiğini söylüyor. 

Dedebek, "Yarıyıl tatili için bütün organizasyonlarımızı tamamladık.

En önemli aktivitelerimizden biri de kar ile termal keyfinin bir arada yaşanmasıdır. Bir tarafta açık havuzumuz, diğer yanda kar var, müşterilerimiz çok mutlu.

Onların mutlu olması bizleri de son derece memnun ediyor. Yabancı misafirlerimiz de var. Yurt dışında da iyi tanıtılmamız geriyor.

Eminim buradaki yabancılar kaplıcalarımızın tanıtımını en iyi şekilde yapacaklardır" diyor. 
 

kakaka.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.