Kıbrıs Gazisinden İnce'ye tepki

Kıbrıs Gazisinden İnce'ye tepki

Babası şehit kendisi ise gazi olan Mehmet Erdoğmuş, Korgeneral İ. Metin Temel’i hedef alan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye sert tepki göstererek, "Kandil'e söz söyleyemeyenler ordumun göz bebeği paşama hiçbir söz söyleyemez" dedi.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel ile ilgili, "Apoletlerini sökeceğim"  sözlerine hem şehit çocuğu hem de gazi olan Mehmet Erdoğmuş gazetemiz aracılığıyla sert tepki gösterdi. 

O SÖZLERİ SİNDİREMİYORUM 

Babası Sarıkamış'ta şehit düşen kendisi ise Kıbrıs Gazisi olan Mehmet Erdoğmuş, "Kandil'e söz söyleyemeyenler benim ordumun göz bebeği paşama hiçbir söz söyleyemez. Bir şehit çocuğu ve gazi olarak bu vatanın bölünmez bütünlüğünü, ülkenin geleceğini canı pahasına savunan; cephedeki askeri, ölümüne sevk ve idare eden İsmail Metin Temel gibi değerli bir komutanımıza söz söylenmesini içime sindiremiyorum" dedi. 

AĞZINIZDAN ÇIKAN SÖZE DİKKAT EDİN

Gazi Erdoğmuş, "Her kim ülkeme, orduma, paşama böyle çirken sözler söylemeye kalkar ve onu tehdit etmeye çalışırsa o kişilerin karşısında ilk ben dururum, ağızlarının payını da veririm. Şu an yatağımızda rahat uyuyorsak, sokaklarımızda güvenle geziyorsak bir bunu güvenlik güçlerimize borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Onun için herkes ağzından çıkan söze dikkat etmeli" diye konuştu.  

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.