Keçiören Ovacık'ta FETÖ’cüye arsa yok

Keçiören Ovacık'ta FETÖ’cüye arsa yok

Ovacık'ta emlakçılık yapan Murat Altınok, bölgedeki arsa sahiplerinin geçmişinde FETÖ'yle iltisakı olan müteahhitlere asla arsa vermediğini söyledi.

Keçiören’de uzun yıllardır yasal sorunlar nedeniyle durma noktasına gelen Ovacık’taki imar sorunun aşılmasıyla birlikte bölgede inşaatlar yaklaşık bir yıldır yükselmeye devam ediyor. Ovacık'ta inşaatların tamamlanması ile birlikte yaklaşık 130 bin nüfusluk bir yerleşim yerinin çıkması öngörülüyor. 

MÜTEAHHİTLERE ÇAĞRI

Altınok Emlak'ın işletmecisi Murat Altınok, bölgedeki yapılaşmayla ilgili gazetemize bilgi verdi. Ovacık'ta inşaatların yükselmeye başladığını çok sayıda da boş inşaat alanının olduğunu belirten Altınok, referansı güçlü müteahhitlere çağrıda bulundu. Altınok, "Ankara'nın en gözde yeri olacak Ovacık'ı inşa edecek ufku geniş, referansı kuvvetli, güvenilir, önceden yüksek katlı bina tecrübesi olan, vatanına-milletine sadık müteahhitleri bekliyoruz" dedi.  
ARSA SAHİPLERİ SEÇİÇİ TAVRANIYOR
Altınok, Ovacık'taki arsa sahiplerinin müteahhitlerde bazı özellikler aradığına da dikkat çekerek, "Buradaki arsaların hissedarları çok. 10 hissedardan başlıyor 99 hissedara kadar çıkıyor. Arsa hissedarları, her gelen müteahhide kat karşılığı arsayı verme taraftarı değil. Müteahhitlerde bazı özellikler arıyorlar.  Genelde site yapmış kişileri, referansı kuvvetli kişiler isteniyor.  Arsa sahipleri, özellikle müteahhitlerin FETÖ ile bağlantısının olmamasını da istiyor.  Bu konuda hem bizim araştırmamızı istiyorlar hem de kendileri araştırıyor. Bu konuda arsa sahipleri çok bilinçlendi. Haliyle böyle bir seçicilik ortaya çıktı" diye konuştu.

FETÖ'CÜLER KEÇİÖREN'DEN EKMEK YİYEMEZ

"15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde Keçiörenliler olarak 27 şehidimiz, 236 gazimiz var" diyen Altınok, "Vatan hainlerinin burada hiçbir şekilde barınmasını istemiyoruz ve FETÖ'cüler ve onlara hala sempati duyanlar buradan ekmek yiyemez. İnsanlarımızın görüşü de bu yönde. FETÖ'cü müteahhitlere buraya sokmamak için biz de elimizden gelen araştırmayı yapıyoruz" şeklinde konuştu. 

DAİRE FİYATLARI DUDAK UÇUKLATIYOR

Altınok Emlak'ın işletmecisi Murat Altınok, 2018'de yeni inşaat sezonunda  70'e yakın inşaat temelinin daha Ovacık'ta atılacağını öngördüğünü kaydetti. Altınok, bölgedeki daire fiyatları hakkında şunları söyledi: "Daire fiyatları 450 TL'den başlıyor 750 TL'ye kadar çıkıyor." 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.