Kaymakam Dirim'den  Veda Ziyaretleri

Kaymakam Dirim'den Veda Ziyaretleri

Vali olarak atanan eski Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, ilçede hizmet veren kurum ve kuruluşları son kez giderek veda ziyaretleri gerçekleştiriyor.

 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-


Bartın Valisi olarak atanan eski Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, ilçede hizmet veren devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını son kez ziyaret ediyor.

VEDA EDİYOR

Kısa süre sonra yeni görevine başlamak üzere Keçiören'den ayrılacak olan Dirim, önceki gün itibari ile İlçe Emniyet Müdürü Bülent Gürcan, Adalet Bakanlığı Ankara Eğitim Merkezi Başkanı Namık Kemal Varol, Özel Keçiören Hastanesi Kurucusu Opr.Dr.Ramazan Aydın, Keçiören Muhtarlar Derneği Başkanı Muhammed Ekrem Kılıç ve Mahalle Muhtarlarını, Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanı Doç.Dr.Bora Özdemir, Keçiören Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Değirmenci, Bilgi Tıp Merkezi Başhekimi Halil İbrahim Koç, Gazete Keçiören Sahibi Kenan Akçahanoğlu, Keçiören SGK Müdürü İbrahim Özdemir'i ziyaret etti. Ardından Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan Vakıf Mütevelli Heyet toplantısına son kez katılan Kaymakam Dirim, burada da heyet üyeleri ile vedalaştı ve görevlerinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.