Kaldırımın bir yarısı onarılmayı bekliyor

Kaldırımın bir yarısı onarılmayı bekliyor

Akköprü Metro İstasyonu'ndan Emniyet binasına giden yayaların sıkça kullandığı kaldırımların bir kısmı günlerdir bozuk şekilde bekliyor. Yayalar bozuk kaldırımların diğer kısmının biran önce yapılmasını talep ediyor.

Yenimahalle'deki Akköprü Metro İstasyonu'ndan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binasına doğru gidilen yol üzerinde bulunan bozuk kaldırımlar, yayaların geçişini zorlaştırıyor. Söz konusu kaldırımların yarısı bozuk haldeyken diğer yarısı ise kaldırım taşları kaldırılmış bir şekilde günlerdir duruyor. Yayalar, yağmurlu günlerde bozuk ve çamurlu olan kaldırımdan geçmekte bir hayli zorlandıklarını belirterek yetkililerden yardım talep ediyor. 

SIKLIKLA KULLANILIYOR
Habervaktim'e konuşarak durumdan şikayetçi olduklarını belirten yayalar, "Metrodan çıkıp Emniyet binasına yaya olarak gitmek isteyen kişiler genelde bu yolu kullanır. Gördüğünüz üzere kaldırımın yarısı çok iyi iken diğer yarısı ise bozuk vaziyette. Yağmurlu günlerde ise buradan hiç yürünemiyor. Yağmur birikintileri üstümüzü, başımızı perişan ediyor. Bozuk kaldırımdan yürümek istemeyen kişiler ise yoldan gitmeye çalışıyor. Orası da malumunuz araçlar var. Yoldan gitmek çok tehlikeli" dedi.  

YETKİLİLERE SESLENİYORLAR
Yarısı bozuk halde duran kaldırımın biran önce onarılmasını isteyen diğer yayalar ise, "Bu kaldırımları biran önce eski haline getirmeleri gerekiyor. İnsanlar buradan geçerken büyük zorluklar çekiyor. Yetkililere seslenmek istiyoruz. Ne olur burayı biran önce yapsınlar. İnsanlar bu eziyeti çekmesin" diye konuştu.  

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.