ISLANAN KÖPEKLER SICAK YER ARADI

ISLANAN KÖPEKLER SICAK YER ARADI

Ankara’da önceki gün etkili olan yağmur, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Saatlerce süren yağış Başkent’teki alt yapı sorununu da yeniden gündeme getirdi. Yetersiz gelen su giderleri nedeniyle yol kenarları ve kaldırımları göle döndü. Vatandaşlar bu duruma

KÖPEKLER TÜP GEÇİDE SIĞINDI

Yağmurdan Başkent’teki hayvanlar da nasibini aldı. Sıhhiye’de bir arada gezinen ve etkili olan yağmurdan ıslanan 5 sokak köpeği, dakikalarca sığınabilecekleri yer aradı. Mağazalara girmek isteyen köpekler engelle karşılaşınca şaşkın gözler arasında Sıhhiye’deki tüp geçide sığındı. 

 

 

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

Ankara’da önceki gün etkili olan yağmur, Başkentliye zor anlar yaşattı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, ıslanmaktan kurtulamadı. Gün boyu devam eden yağış sebebiyle yol kenarları ve kaldırımlar kısmi olarak su altında kaldı. Biriken yağmur suları nedeniyle sürücüler de ilerlemekte zorlandı. Yavaşlayan araçlar nedeniyle özellikle iş çıkış saatlerinde büyük bir trafik çilesi yaşandı.

BAŞKENT’E YAKIŞMIYOR

Saatlerce etkili olan yağmur, Ankara’daki alt yapı sorununu da adeta gözler önüne serdi. Yetersiz gelen su giderlerine vatandaşlar tepki gösterdi. Sıhhiye’de yağmura tutulan Hüseyin Ateş adındaki bir vatandaş, “Görüyorsunuz işte yaşadığımız rezilliği. Başka bir şey demeye gerek yok. En ufak bir yağmurda yolların kenarları su doluyor. Kaldırımları bile su basıyor. Altyapı yetersiz birilerinin bu işe en kısa sürede el atması lazım. Çünkü bu manzaralar Başkent’e yakışmıyor” dedi.      

5 KÖPEK TÜP GEÇİDE SIĞINDI

Yağmurdan Başkent’teki hayvanlar da nasibini aldı. Sıhhiye bölgesinde bir arada gezinen 5 sokak köpeği ıslanıp üşüdükleri için dakikalarca sığınabilecekleri kapalı bir yer aradı. O ilginç anlar muhabirimizin objektifine yansıdı. Yağmurdan kaçışan insanların arasında gezinen 5 köpek, yağıştan etkilenmemek için ilk önce Sıhhiye’nin içinden geçen Atatürk Bulvarı’nda bulunan mağazalara girmeye çalıştı. Mağaza çalışanlarının engeliyle karşılayan köpekler İzmir 1 Caddesi ile Tuna Caddesi’ni birbirine bağlayan tüp geçide sığındı. Olaya şahit olan vatandaşlar da 5 köpeğin yağmurla imtihanını şaşkınlıkla izledi.      

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.