Halk Ekmek, Fabrika Satış Mağazası'na Bir Yenisini Daha Ekledi

Halk Ekmek, Fabrika Satış Mağazası'na Bir Yenisini Daha Ekledi

Büyükşehir’e bağlı Halk Ekmek Fabrikası, satış mağazaları zincirine bir yenisini ekledi. ASKİ şubesiyle mağaza sayısını 10'a çıkaran Halk Ekmek, Ali İlkbahar yönetiminde Başkent’te bir marka haline geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, satış mağazaları zincirine bir yenisini daha ekledi. Hijyen, sağlık, kalite ve ucuzluğu bir arada buluşturarak Başkentlilerin ilk tercihi haline gelen Halk Ekmek, ASKİ şubesiyle satış mağazası sayısını 10'a çıkardı. 

50'YE YAKIN ÜRÜN ÇEŞİDİ 

26047356_519676278431727_7361506796812252753_n.jpg

Başkent’te bir marka haline gelen Halk Ekmek Fabrikası’nın ürettiği 50’ye yakın çeşit, bu 10 ayrı mağazada satışı yapılıyor. Halk Ekmek Fabrikası'nda hazırlanan ürünler, soğuk hava depolu araçlar ile fabrika satış mağazalarına gönderiliyor. Ürünler bu mağazalardaki fırınlarda pişirilerek, sıcak sıcak tüketicilere sunuluyor. Yediden yetmişe herkesçe tüketilen ürünlere talep her geçen gün artıyor. 

MAĞAZA SAYISI ARTACAK 

Başkent'te sayıları her geçen gün artan Fabrika Satış Mağazaları ile ilgili gazetemize bilgi veren Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar,  "Diğer mağazalarımızda olduğu gibi son açtığımız ASKİ Fabrika Satış Mağazamızda da dumanı üstünde börek, poğaça, simit, ekmek ve kahvaltılık çeşitlerinin yanı sıra tüm ürünlerimiz yer alıyor. Hem sağlıklı, hem ekonomik, hem hijyenik hem de leziz ürünlerimizin Başkent’in dört bir tarafındaki vatandaşlarımızın tadabilmesi için mağaza sayımızı artırmaya devam edeceğiz" dedi.    

HAFTANIN HER GÜNÜ HİZMET VERİYOR

Aileler tarafından da mağazaların büyük ilgi gördüğünü belirten İlkbahar, “Haftanın yedi günü her saatte tüm ürünlerimiz taze ve ekonomik olarak bu mağazamızda satışa sunulmaktadır. Özellikle hafta sonları ailelerin uğrak mekanı haline gelen satış mağazalarımızda, müşterilerimize en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

50’YE YAKIN LEZZET, 10 MAĞAZADA…

23843150_247036042497555_3753574907887359272_n.jpg

Başkent’te bir marka haline gelen Halk Ekmek Fabrikası’nın ürettiği 50’ye yakın çeşidin, 10 ayrı mağazada satışının yapıldığını kaydeden Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, Ankara’nın dört bir tarafında ayrıca 430 ayrı ekmek büfesi bulunduğunu da kaydederek, satış mağazalarının bulunduğu yerleri şöyle sıraladı: “Gimat-Fabrika Satış Mağazası, Batıkent-Atlantis Satış Mağazası, Kocatepe Kültür Merkezi-Kocatepe Satış Mağazası, Bahçelievler Milli Kütüphane Karşısı - Gökkuşağı Satış Mağazası, Ankara Büyükşehir Belediyesi Önü, Çamlıdere - GönülhaneKafe, Dışkapı İşçi Lokali, Dışkapı Fabrika Satış Mağazası,Mithatpaşa Fabrika Satış Mağazası ve son olarak Kazım Karabekir Caddesi ASKİ Genel Müdürlüğü önünde ASKİ Fabrika Satış Mağazası." 

430 EKMEK SATIŞ BÜFESİ

İlkbahar ayrıca şunları aktardı: "Ankara Halk Ekmek Fabrikası, yüksek teknolojiyle üretim yapan bir fabrika. Hem Türkiye ekonomisine hem de istihdama büyük katkılar sağlıyor ve getirdiği yeniliklerle hem Ankara fırıncılarına hem de çevre illere öncülük ediyor. 10 farklı noktada açılan fabrika satış mağazaları ile Halk Ekmek Fabrikası Başkent’te marka olmanın gururunu yaşıyor. Ayrıca Halk Ekmek'in Başkent genelinde 430 ekmek satış büfesi de yer alıyor."

BAŞKENT'TEKİ DİĞER İLÇELERDE MAĞAZA İSTİYOR

Öte yandan Altındağ, Mamak, Sincan, Etimesgut ve Pursaklarlı vatandaşlar Halk Ekmek Fabrika Satış Mağazaları'nın kendi ilçelerine de hizmete açılması için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar'a çağrıda bulundu. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.