'Güzelliklere vesile olsun'

'Güzelliklere vesile olsun'

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ramazan ayının tüm insanlığa hayırlar ve güzellikler getirmesini dileyerek, “Bu rahmet ve bereket ayı güzelliklere vesile olsun” dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ramazan ayının tüm insanlığa hayırlar ve güzellikler getirmesini dileyerek, “Bu rahmet ve bereket ayı güzelliklere vesile olsun” dedi.

Keçiören’de Ramazan etkinlikleri başladı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an tilavetiyle başlayan programa yüzlerce vatandaş katıldı. Programda söz alan Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ramazan ayının Türk milletine, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar ve güzellikler getirmesini diledi. Sözlerinde birlik ve beraberlik vurgusu yapan Altınok, İslam coğrafyasının gözyaşı içerisinde olduğunu da hatırlatarak, ”Bu mübarek ay inşallah Müslüman coğrafyasındaki kardeşlerimizin uyanışına; dirliğine, birliğine, beraberliğine ve vahşetin son bulmasına vesile olur” dedi.

75c67d27-6287-4b55-88da-1eb53968b626-003.jpg

GÜZEL YARINLARA VESİLE OLSUN

Ramazan boyunca sürecek olan etkinliklere çeşitli illerin hemşeri dernekleri katılacak ve çeşitli ses sanatçıları sahne alacak. Ayrıca her gün çocuklara özel orta oyunu sahnelenecek. Altınok, “Bizi böyle bir mübarek aya eriştiren Rabbime şükürler olsun. Ramazan ayının Türk milletine, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar ve güzellikler getirmesini niyaz ediyorum. Ülkemizin güzel yarınlarına vesile olsun. Bütün insanlığın hidayetine bu mübarek 11 ayın sultanı vesile olsun” dedi. 

d56gbcyw4aahrrl.jpg

İSLAM COĞRAFYASI GÖZYAŞI İÇERİSİNDE

Ramazan ayında İslam coğrafyasının kan, revan ve gözyaşı içerisinde olduğunu söyleyen Altınok, “Kardeş kardeşi, Müslüman Müslümanı katlediyor. Dünya tarihine geçecek yeni Kerbelaları yaşıyoruz. Bu mübarek ay inşallah Müslüman coğrafyasındaki kardeşlerimizin uyanışına; dirliğine, birliğine, beraberliğine ve vahşetin son bulmasına vesile olsun. Peygamber efendimiz buyuruyor ki; bir insanın ölümü bir alimin ölümü, bir insanı kurtuluşu bütün insanlığın kurtuluşu saymıştır.  Bu rahmet ve bereket ayı güzelliklere vesile olsun” ifadelerini kullandı.

keciorende_ramazanin_ilk_gununde_muhtesem_azerin_konseri__kecioren.bel.tr_478.jpg

GELECEK YIL DAHA İYİ OLACAK

Etkinliklerin Keçiören’de 1 ay boyunca devam edeceğini hatırlatan Altınok, katılan vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ramazan ayının seçimin akabinde gelmesinden dolayı hazırlıkların çok iyi yapılamadığını söyleyen Altınok, gelecek yıl bu etkinlikleri daha güzel ve Ramazanın ruhuna daha uygun bir şekilde yapılacaklarının müjdesini verdi.

d57ryelw4aac8qy.jpg

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Altınok birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Bizlere destek veren, vermeyen herkese çok teşekkür ederim. Herkes bizim için değerlidir. Oy verir vermez, o vatandaşın en kutsal hakkıdır. Buna saygı duyarız. Seçilen muhtarlar ve meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Bu seçimde kadın muhtarlarımız devrim yaptı. Hem kalabalıklar hem yaşça çok gençler” diye sözlerini noktaladı.

d56gbcywwauvd7c.jpg

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.