Geri döndüler

Geri döndüler

9 günlük bayram tatili ile birlikte büyük ölçüde rahatlayan Ankara trafiği, tatilin bitmesiyle tekrardan eski haline döndü.

Kurban Bayramı ile beraber, memleketlerine ve tatil yörelerine giden Ankaralılar, tatilin bitmesiyle birlikte evlerine geri döndüler. Bayram tatilinin son gününü de sakin geçiren Ankara trafiği, 9 günlük bayram tatilinin sona ermesiyle yeniden eski günlerine geri döndü.

Kurban Bayram tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilen vatandaşlar, memleketlerine ve tatil yörelerine gidince, Başkent Ankara'da sokaklar ve caddeler hiç olmadığı kadar boştu. Bayram tatili dün bitti. Ve tatilciler Ankara'ya geri döndü. Otobüsler, minibüsler tıka basa doldu. 9 gün dür boş olan caddeler yeniden araçlarla ve korna sesleri ile inlemeye başladı.

9 günlük bayram tatilini fırsat bilen ve tatil yörelerine kaçan vatandaşların geri dönmesi ile birlikte trafikte yeniden yoğunluk yaşanmaya başladı. Ankara'daki ana arterlerin sabahın ilk saatlerinden itibaren doldu. Kızılay bölgesinde süren bakım ve onarım çalışmalarından ötürü Çankaya'ya geliş gidişlerde de sıkıntı yaşandı.

UĞUR DUYAN / HABERVAKTİM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.