FATİH SULTAN Gibi büyüyor

FATİH SULTAN Gibi büyüyor

Erbakan Vakfı Ankara İl Başkanlığının düzenlediği geleneksel iftar programında konuşan Fatih Erbakan kurdukları oluşumun Fatih gibi hızla büyüdüğünü belirtti.

Erbakan, “İslam birliğini ve yeni dünyayı kuracak olan Erbakan Vakfı çatısı altında yapılan çalışmalar olacaktır” dedi.Necmettin Erbakan Vakfı Ankara İl Başkanlığının geleneksel 3. iftar programı Yenimahalle Belediyesi İlkadı Kongre Salonu’nda düzenlendi. Necmettin Erbakan Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına Irak Cumhuriyeti Büyükelçiliğinden bir temsilci, Öz Güven- Sen Genel Başkanı Ömer Yılmaz, Erbakan Vakfı Mütevelli Üyesi Elif Erbakan Altınöz, Mehmet Altınöz, Eski Milletvekillerinden Suat Pamukçu, İran Siyasi İşler Müsteşarı Cebrail Muhammed Zade, İran Büyükelçiliğinden bir temsilci ve  Nijerya Büyükelçisi Sorumlusu ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu iftar programı dualarla açıldı ve ardından Erbakan Vakfı il Bakanı Mücahit Çelik ve Genel Başkan Fatih Erbakan konuşma yaptı.  Erbakan konuşmasında D8’in 20. Kuruluş yıldönümünü hatırlatarak İslam birliğine olan ihtiyacı ve bu yolda çalıştıklarını ifade etti. 

MÜCADELEYE DEVAM

Erbakan Vakfı Ankara Teşkilatı olarak 3 yılı aşkın bir süredir faaliyetlerini sürdüren Erbakan Vakfı Ankara İl Başkanı Mücahit Çelik bir açılış konuşması yaparak ziyaretçileri selamladı. Çelik, “Ankara’da Erbakanca bakışı, Erbakanca görüşü, Milli görüşü Ankara’ya ihdas etmek için, Ankara’nın kalbine yazmak için gayret ediyoruz. Yolumuz zor, işimiz çetin bunun farkındayız. Ama her şeyden önce şunu biliyoruz. Hayatın bir imtihandan ibaret olduğunu ve bu imtihanda hepimizin belli sorumlulukları olduğunu biliyoruz” dedi. 
Gündemdeki sorunları dile getirerek bunun için çok çalışmak gerektiğini belirten Erbakan Vakfı İl Başkanı Mücahit Çelik, “Her gün kadınlar hususunda işlenen cinayetler, çocuklara yapılan tacizler, sokaklarda yaşanan uyuşturucu kaynaklı ölümler ve sahneler bizleri derinden üzüyor. Bir kez daha görüyoruz ki çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Çok daha fazla yapacak şeye ihtiyaç var. Mücadelemizi bulunduğumuz her mevkide ve makamda sürdürmeye devam edeceğiz. Ama en önemli mücadelemiz Allah’a kulluk mücadelesidir” şeklinde aktardı. 

İSLAM BİRLİĞİ VURGUSU

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Erbakan hocamızın önderliğinde kurulan İslam aleminin yüz sene sonra yeniden bir araya toplanması projesi olan D8’in 20. kuruluş yıldönümü haftasıdır. Bu sebeple İslam birliğinin ilk ve somut adımı olan D8’in 20. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle tebrik ediyorum. 23 Haziran Kudüs Günü’nün hayırlı ve mübarek olmasını, bu yıldönümlerinin Kudüs’ün özgürlüğüne kavuşmasına vesile olmasını ve İslam birliğinin kurulmasına vesile olmasını istiyoruz.  İslam birliğinin kurulduğu, zulüm dünyası yerine adaletin tesis edilmiş olduğu saadet dünyasını yaşandığı, çifte bayramlara ulaşmayı Cenabı Allah’tan niyaz etmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

İŞTE BU ÇOCUK

Fatih Erbakan Necmettin Erbakan’ın partisine yaptığı çocuk benzetmesini hatırlatarak kurdukları vakfa atıfta bulundu. Fatih Erbakan, “Erbakan Vakfı Sultan Fatih gibi büyüyor. D8’i D60 haline çevirecek ikinci Yalta konferansını yapacak yeni bir dünyayı kuracak çocuk işte bu çocuktur” şeklinde konuştu.
Erbakan Vakfının hızla büyüdüğünü belirten Genel Başkan Fatih Erbakan, “Erbakan Vakfı’nın üye sayısı 70 bine ulaşmış durumda. Üye kayıtlarımız büyük bir hızla devam ediyor. Bu hızla gitmesi halinde birkaç ay içerisinde üye sayımız inşallah yüz bini aşmış olacak. 70 ilde il teşkilatlarımız tamamlandı. Erbakan hocamızın da dediği gibi vakfımız Sultan Fatih gibi büyüyor. İnşallah İslam birliğini ve yeni dünyayı kuracak olan Erbakan Vakfı çatısı altında yapılan bu çalışmalar olacaktır” dedi  .HAKAN ŞAHİN-HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.