Ezgi Mola hamile mi? Ezgi Mola’nın bebeğinin cinsiyeti ne?

Ezgi Mola hamile mi? Ezgi Mola’nın bebeğinin cinsiyeti ne?

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin sessiz sedasız evlenmelerinin ardından vatandaşlar Ezgi Mola hamile mi? Ezgi Mola’nın bebeğinin cinsiyeti ne soruları gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturan Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti bebek mi bekliyor? Kullanıcılar sıkça Ezgi Mola hamile mi? Ezgi Mola’nın bebeğinin cinsiyeti ne sorularını araştırmaya başladı. Ezgi Mola, yaptığı açıklamalar ile bu iddialara yanıt verdi. İşte detaylar…

EZGİ MOLA HAMİLE Mİ?

Ekranların sevilen yüzü Ezgi Mola, 8 Mayıs’ta 5 yıldır birlikte olduğu Mustafa Aksakallı ile nikah masasına oturdu. Çift, düğün zamanında ortaya çıkan Ezgi Mola hamile iddialarını yalanlamıştı. Ezgi Mola birkaç gün önce basın mensuplarına verdiği röportajda hamile olduğunu duyurdu.

Ezgi Mola, muhabirlerin "Bebek bekliyor musunuz?" sorusuna, "Evet hamileyim, şu an çok erken. Sağlıkla gelsin" diyen oyuncu, hamileliğin başında olduğunu ve cinsiyeti henüz bilmediğini söyledi. Ailelerinin hamilelik müjdesini bildiğini ve eşinin çok mutlu olduğunu belirten Mola, "Arkadaşlarımız da sizin sayenizde öğrenecek" dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.