Etimesgutlulardan 'yol düzeltilsin' talebi

Etimesgutlulardan 'yol düzeltilsin' talebi

Etimesgut Alsancak Mahallesi 2138. Sokak’ta oturan vatandaşlar yollarının bozuk olmasından yakınıyor. Çevre sakinleri, yolun internet kablosu döşeneceği gerekçesiyle kazıldığını belirterek, ''Yolun tekrar onarılmasını istiyoruz'' dedi.

Etimesgut Alsancak Mahallesi 2138. Sokak’ta oturan vatandaşlar yollarının bozuk olmasından yakınıyor. Vatandaşların ifadesine göre, yol internet kablosu döşeneceği gerekçesiyle kazılmış ancak tekrar onarılmamış. 

Etimesgut 2138’inci Sokak sakinleri yollarından şikâyetçi. Vatandaşların ifadesine göre yaklaşık 3 ay önce yol elektrik kablosu döşeneceği gerekçesiyle kazılmış, çalışmaların ardından geri onarım olmamış.

Yine vatandaşların ifadesine göre, çalışmalar esnasında bölgenin doğalgaz hattı da zarar görmüş.

Vatandaşlar, “Yaşadığımız sıkıntıyı Etimesgut Belediyesi’ne bildirdik şuana kadar çalışma olmadı. Yetkililerden çözüm bekliyoruz ”dedi.

“İNTERNET KABLOSU İÇİN KAZILDI”

2138’inci Sokakta oturan vatandaşlar yollarının 3 aya yakın süre önce internet kablosu gerekçesiyle kazıldığını belirterek, “İnternet için gelip yollarımızı kazdılar. Çalışmalar tamamlanınca da tekrar bu yoları kimse düzeltmedi. En son geçenlerde yine büyük bir çukur açıldı yolumuzda. Sonra yine onarılmadı. Şu an çukura insanlar taş koyarak kendince çözüm buluyor. Ancak yazık günah herkesin arabası zarar görüyor. Misafirimiz geliyor sokağımıza giremiyor. Geçenlerde yoldan geçen bir araba bu bozuk yolun yüzünden park halindeki araca sürttü geçti. Yine çalışmalar yapılırken doğalgaz hattı zarar gördü” şeklinde konuştu.

“BELEDİYEYE BİLDİRDİK”

Yaşanan sıkıntıyı Etimesgut Belediyesi’ne bildirdiklerini ifade eden vatandaşlar, “Sokağın durumunu belediye yetkililerine bildirdik. Açıkçası şu ana kadar herhangi bir işlem yapılmadı. Ama söz konusu yol. Sürekli kullanılan ve başka alternatifi olmayan bir yer. Bir an önce yetkilerden yolumuza bakım yapmasını istiyoruz” dedi.

Erkal Erdoğan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.