Eskişehir’de 2 genç kız camiye pisledi: Görüntüleri ortaya çıktı
Eskişehir Tepebaşı’nda 2 genç kız camiye pisledi. Cami cemaatinin polise haber vermesi üzerine görüntüler ortaya çıktı. Camiye büyük tuvaletlerini yapan genç kızlar hakkında dava açıldı.
Eskişehir’de iki genç kız tarafından bir camiye iğrenç bir saldırıda bulunuldu. Eskişehir Tepebaşı’nda 2 genç kız camiye pisledi. Cami cemaatinin polise haber vermesi üzerine görüntüler ortaya çıktı. Camiye büyük tuvaletlerini yapan genç kızlar hakkında dava açıldı.
AYAKKABILARI İLE İÇERİ GİRİP…
Gazeteilksayfa’nın edindiği bilgilere göre, Eskişehir’in merkez ilçelerinden Tepebaşı’ndaki Işıklar Camii’ne yönelik iğrenç saldırı geçtiğimiz aylarda yaşandı.
BÜYÜK TUVALETLERİNİ YAPTILAR
23 yaşlarında iki genç kız, akşam ezanından iki saat kadar önce ayakkabıları ile camiye girdiler. Ayakkabıları ile kutsal mekanı pisleten genç kızlar, bununla da yetinmeyip çıkarken büyük tuvaletlerini yaptılar.
KAMERA KAYITLARI YAKALADI
Akşam namazı için camiye gelen cemaat gördükleri pislik karşısında şok olurken, olayın hemen polise haber verildiği öğrenildi. Polis camiye gelip, bölgedeki kameraları inceleyerek camiye pisleyen genç kızların kimliklerini tespit etti.
21 KASIM’DA HAKİM KARŞISINA ÇIKACAKLAR
Camiye pisleyen genç kızlar hakkında savcılık harekete geçip, soruşturma başlattı. Soruşturma neticesinde kızlar hakkında haklarında dava açıldı. Eskişehir Işıklar Camii’ne ayakkabıları ile girip, cami içine büyük tuvaletlerini yapan genç kızların 21 Kasım’da hakim karşısına çıkacağı edinilen bilgiler arasında.
LGBT EYLEMİNİN ENGELLENMESİNDEN HEMEN SONRA
Bu arada, genç kızların böyle bir iğrençliği neden yaptıkları sorgulanıyor. Eskişehir’de aynı günlerde yapılmak istenen bir LGBT yürüyüşü tepkiler üzerine engellenmişti. Genç kızların camiye pislemelerinin bunun hemen ardından gerçekleşmesi dikkat çekti. Eylemin bununla alakalı olabileceği şüphesini doğurdu.
“BU MİLLETİN EVLADI OLAMAZLAR”
İğrenç olay Eskişehir’de sağduyulu vatandaşların büyük tepkisini çekti. Eskişehirli yerel gazetecilerden Abdullah Yeşilkaya, olayla ilgili olarak yaptığı paylaşımda, şunları yazdı:
“Bu milletin evladı olmaları mümkün görünmeyen bu kanı bozuk kızlardan bir tanesi büyük abdestini camiye yapıp çıkıyor Akşam namazı için camiye gelen cemaat caminin içerisinde gördüklerine inanamıyor dehşete düşüyorlar
Olay daha sonra polise intikal ediyor polis bu iki hayasız kanı bozuğu tespit ediyor kimlikleri tespit edilen bu iki kız savcılığa şikayet edilip mahkemeye veriliyor
Camide yapılan bu çrkinliğin 9 temmuzda yapılmak istenen lgbt yürüyüşünün engellenmesinden birgün sonrasına denk geldiği olayın bu güruhla irtibatlı olabileceği ifade ediliyor Bakalım bu iş örgütlü bir ilmi bu işin arkasında kimler var mahkeme ne karar verecek hep birlikte göreceğiz inşallah…”
Ferit Atmaca / gazeteilksayfa.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.